MyStyle

Meikkivoiteeton meikki on muotia – näin saat sen

Julkaistu:

Me Naiset
Meikkivoiteettomana hehkuva iho on muotia, mutta sen saavuttaminen ei välttämättä ole ihan helppoa.
Raikkaan, kuulaan ja jopa hieman kiiltävän näköinen meikki on nyt kaikkein trendikkäin. Ihon halutaan hehkuvan sisäistä ja heijastavan ulkoista valoa.

Kiiltävän kuulaan ihon trendi tuntuu olevan kuin raikas tuulahdus pakkelintäyteisten contouring-vuosien jälkeen. Mieleen saattaa jopa juolahtaa, josko meikkirutiinista voisi säästää minuutteja jättämällä meikkipohjan kokonaan väliin.

Näyttää kuitenkin siltä, että meikkivoiteeton, raikkaana hehkuva meikki ei ihan onnistu noudattamaan vähemmän on enemmän -ajatusmaailmaa. Byrdie-kauneussivustolla intoillaan, että meikkivoiteen skippaaminen on nyt mahdollista – ja se vaatii vain kuusi yksinkertaista askelta.

Kuori, hiero ja kirkasta

Toisin sanoen yhden meikkivaiheen voi jättää väliin, kunhan ottaa tilalle kuusi muuta. Mikä tässä ei kuulosta helpolta? Jos meikkivoiteettoman meikin kuusi askelta kuitenkin kiinnostavat, tässä ne tulevat:
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
  1. Käytä happoja. Hoida ja kuori kasvoja aineilla, jotka sisältävät esimerkiksi AHA- tai PHA-happoja. Happojen tarkoitus on poistaa kuollutta ihosolukkoa ja heleyttää siten ihoa.
  2. Hiero kasvojasi. Kasvohieronta sekä rentouttaa että virkistää. Lue vinkit omatoimiseen kasvohierontaan.
  3. Pikanaamioi. Koska kenelläkään ei ole enää aikaa mihinkään, kosmetiikkateollisuus on kehittänyt minuutin kasvonaamiot. Erityisen suosittuja ovat nyt C-vitamiinia sisältävät tuotteet, jotka suojaavat ja kirkastavat ihoa.
  4. Kirkasta. Suosi seerumeita, joilla on ihoa kirkastava ja ihonsävyn vaihtelua tasoittava vaikutus.
  5. Piilota ihohuokoset. Ihohuokosten erottuminen, juonteet ja epätasaisuudet ovat normaalisti iholla esiintyviä ilmiöitä. Katsetta voi kuitenkin harhauttaa pois edellä mainituista käyttämällä tuotteita, jotka sisältävät valoa heijastavia osia.
  6. Huijaa. Ei ole helppoa näyttää täydellisen huolitellulta ilman meikin häivähdystäkään! Niinpä Byrdiessäkin todetaan, että pieni vilppi on sallittua. Kokeile kevyitä meikkivoiteita niinä päivinä, joina kaipaat pigmenttien apua kasvoillesi.
Kuulaan ihon trendi taitaa olla samaa sarjaa kuin muutkin niin kutsutut meikittömät meikit: paljolla vaivalla vaivattoman näköinen lopputulos.

On meikkivoiteettomassa meikissä toki hyviäkin puolia. Iho saa hengittää, ja kesällä aurinkovoiteen ja hien jäljiltä kiiltävä naama on trendikäs. Ainaisen juuri sopivan meikkivoidesävyn metsästyksen voi laittaa tauolle. Ilman meikkivoidetta on myös vaikeaa syyllistyä yhteen kaikkien aikojen klassisimmista meikkimokista eli vääränväriseen meikkivoiteeseen.

Täydellisen ihon tavoitteluun on tällä hetkellä tarjolla enemmän apuja kuin koskaan aiemmin. Pistoshoidot ynnä muut kauneuden kovat konstit valtavirtaistuvat vauhdilla, ja jatkuvasti kehitellään uusia tuotteita, joiden tavoite on saada iho näyttämään nuoremmalta.

Lue myös:

Tuliko näppy otsaan vai leukaan? Tämän finnien sijainti kertoo elimistön epätasapainosta

Haluatko eroon mustapäistä? 8 asiaa, jotka sinun pitää tietää

Lääkäri listasi ihonhoitotuotteet, joita jokaisen kannattaisi käyttää – sekä ne vähemmän tarpeelliset

Vertasimme 8 kevyttä mutta peittävää meikkivoidetta

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt