MyStyle

Kuningatar Elisabet taas hovin tyylipoliisina: Yksi vaatekappale, jota ilman ei näyttäydytä!

Julkaistu:

Tyylit
Kuningattaren ja maailman tyyliväen näkemykset eroavat suuresti toisistaan. Kyllä, puhumme nyt nudeista sukkahousuista.
Vaaleat ihonväriset sukkahousut jakavat ihmisten mielipiteet luultavasti maailman loppuun asti.

Toisten mielestä hieno nainen ei koskaan esiinny ilman juhlasukkahousuja, mutta monelle ne tuntuvat olevan pakollinen paha, joiden käyttämisestä luopuisi mielellään. Monen muotiammattilaisen mielestä ne taas ovat etenkin kesäisin varsinainen tyylimoka.

Nudet sukkahousut myös näyttävät kiiltäväpintaisina helposti halvoilta ja tökeröiltä, ja toisaalta ne tekevät lookista helposti myös paljon todellisuutta vanhemman. Ohuet sukkahousut peittävät turhaan monet kauniit sääret, mutta osalle ne voivat olla myös imartelevat.

Oman lusikkansa soppaan ovat heittäneet myös huippumuotimerkit, jotka pukevat tätisukkahousut nyt surutta esimerkiksi sandalettien kanssa. Koska kaikki perinteisesti ruman ja mauttoman rajoilla kulkevat tyylit ja vaatekappaleet ovat nyt muotivaikuttajien mieleen, myös ihonväriset sukkahousut ovat nousseet tyyli-statementiksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yksi voimakas pukeutuja kuitenkin teilaa sukkahousuttomuuden täysin. Kuningatar Elisabet ei voi Marie Clairen mukaan sietää ilman sukkahousuja kulkemista. Siksi kaikkien kuninkaallisten naisten on käytettävä sukkiksia edustustehtävissä ilman poikkeuksia.

Marie Claire vinkkaakin sukkahousut, joita herttuatar Catherine muutamien lähteiden mukaan käyttää. Täyttä varmuutta asiasta ei ole, mutta Catherinen luottosukkiksiksi arvellaan edullista paria: kuuden euron ja seitsemän denierin John Lewis Barely There Non-Slip -sukkahousuja.

Ota kantaa

Kumpaan koulukuntaan sinä kuulut?

Elän kuin Elisabet, sukkahousut aina ja ikuisesti 40% Hyvästit siveellisyyssäännöille, paljaat sääret ovat paljon kauniimmat 60%
Ääniä yhteensä 4215

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt