MyStyle

Nostalginen hiusasuste palaa – päätä itse, onko vanha suosikkipanta uhka vai mahdollisuus

Julkaistu:

Me Naiset
Vieläkö muistat, kuinka piikikäs hiuspanta tarttui kiinni suortuviin, ja selvittelyyn meni minuutti jos toinenkin? Se aika on taas täällä: ysäri- ja nollaritrendit palaavat muotiin yksi kerrallaan, ja nyt on spiraali- eli piikkipantojen vuoro.
Venyvillä, kampamaisilla hiuspannoilla hiukset sai vedettyä tehokkaasti pois otsalta, mutta eiväthän ne maailman kätevimpiä ja mukavimpia kapistuksia koskaan olleet. Panta saattoi puristaa päätä, sen asentoa sai olla vähän väliä korjaamassa ja kuten jo sanottua, panta takertui helposti kiinni takkuihin.

Mutta tyyli ennen kaikkea. Piikkipannat tekivät paluun catwalkille New Yorkin muotiviikoilla, joilla esiteltiin ensi talven trendejä. Prabal Gurungin muotinäytöksessä mallien rennosti taakse vedettyjä kampauksia koristivat vuosituhannen vaihteesta tutut asusteet.


Rennot ja arkiset hiustyylit vaikuttavat muutenkin olevan tulossa entistä vahvemmin muotiin.

Kerroimme jo aiemmin, että myös toinen takavuosien hiusasuste palaamassa muotiin, sillä hainhammas-nimellä tunnettuja hiusklipsejä on alkanut näkyä muodin edelläkävijöiden hiuksissa.


Hainhampaan paluu näyttää entistä todennäköisemmältä, sillä niillä kiinnitettiin myös Alexander Wangin muotinäytöksen mallien hiukset. Hiukset nippuun ja takaraivolle – onko enää helpompaa?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tosin olemme kuulleet, että moni nainen on myös ihmetellyt kaikkea tätä hössötystä siitä, että hainhammas on taas trendikäs – he eivät sitä koskaan unohtaneetkaan!

Lue myös:

10 ysäriasiaa, joita nykynuoriso ei tajua

Sopivatko lyhyet hiukset sinulle? Kahden sekunnin kikalla se selviää

8 helppoa juhlakampausta, jotka onnistuvat tumpeloltakin – kokosimme parhaat videot

Édith Piaf -kulmakarvat, Bula-hattu ja 7 muuta asiaa, jotka tuntuivat ysärillä hyvältä idealta

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt