Suomalaismeikkaaja neuvoo superjulkkiksen tyylin – näin teet Taylor Swiftin täydellisen huulimeikin

Julkaistu:

Me Naiset
Suomalaisten julkkisten luottomeikkaaja Eevis Liedes kertoo, miten sinäkin saat punahuulet Taylor-tyyliin.
Laulaja Taylor Swift on tunnettu voimakkaasta huulimeikistään, jossa ei väriä säästellä. Kun haluat kiinnittää huomion huuliisi, panosta hyvään pohjustukseen. Hyvin hoidettuihin ja kosteutettuihin huuliin tarkka punaus onnistuu paremmin.

Eeviksen vinkit:

”Lisää kuiviin huuliin huulivoidetta ja anna vaikuttaa hetken – puna näyttää paremmalta hyvin kosteutetuilla huulilla. Erityisesti Taylorin suosimat kirkkaat sävyt vaativat hyvän pohjustuksen.

Painele ylimääräinen voide paperiin ja rajaa huulet rajauskynällä, jossa on sama sävy kuin punassa. Väritä kynällä huulet reilusti, jotta punan kuluessa jäljelle ei jää pelkkä kapea rajaus.

Lisää muutama kerros punaa, paina kerrosten välissä huulet paperiin. Näin puna ei tartu hampaisiin ja kestää muutenkin pidempään.”

  1. IsaDora Lip Desire Sculpting Lipliner Waterproof True Red -huultenrajauskynä liukuu huulilla pehmeästi, antaen tasaisen mattapintaisen pohjan huulipunalle, 11,50 €.
  2. IsaDora Lip Desire Sculpting Lipliner Waterproof True Red -huultenrajauskynä antaa huulipunalle tasaisen mattapohjan, 11,50 €.
  3. Giorgio Armani Rouge D'Armani 300 -huulipunan sävy on aavistuksen oranssiin taittava kirkas punainen. Kestävä ja tahraamaton koostumus, 41 €.
  4. Käytä Henné Organics Rose Diamonds Lip Exfoliator -huulikuorintaa ennen punan levitystä: se jättää huulet suloisen pehmeiksi, 26 €.
  5. Sensai Cellular Performance Total LipTreatment on Eeviksen luottotuote. Se kosteuttaa ja häivyttää huulia ympäröiviä ikäjuonteita, 62 €.
Kuka? Meikkaaja ja kauneustoimittaja Eevis Liedes on monen kauneusbrändin luottomeikkaaja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt