Parhaat tyylineuvot isoille pyllyille – moni suomalaisnainen tekee juuri kriittisen virheen - MyStyle - Ilta-Sanomat

Parhaat tyylineuvot isoille pyllyille – moni suomalaisnainen tekee juuri kriittisen virheen

Kuvituskuva
Julkaistu: 2.2.2018 19:00

Näillä vinkeillä saat pepun näyttämään hyvältä.

Iso peppu ei ole enää aikoihin ollut huono juttu. Julkkisnaiset näyttävät mallia uhkeista muodoista ja muhkeista pakaroista, eikä pepun feikkaaminen pienemmäksi tule nykytrendien valossa kuuloonkaan – suurta pyllyä saa nimenomaan korostaa.

Muotijulkaisu Who What Wearille kirjoittava, omien sanojensa mukaan kurvikas toimittaja Elinor Block kertoo omista kamppailuistaan suuren takamuksen pukemisessa ja jakaa isoille pepuille parhaiksi kokemansa vaatevinkit. Näitä noudattamalla imartelet omaakin takamustasi.

1. Hanki No VPL -alushousut

Pyllyn pukemisessa kaikki lähtee alimmaisesta kerroksesta, alushousuista. Mikään ei ole kamalampaa, kuin alushousujen saumojen tai rajojen kuultaminen housujen läpi, tai huonojen alushousujen epäimarteleva vaikutus takamuksen muotoon.

Jos pakarat kankaattomiksi jättävien stringien käyttäminen ei houkuttele, hanki saumattomat alushousut. Moni merkki kauppaa niitä No VPL- eli no visible panty line -nimellä. Alushousut ovat sekä vaatteiden alla näkymättömät että silkkisen ohuet ja huippumukavat.

2. Valitse korkea vyötärö

Tästä tyylivinkistä ei voi kiistellä: ison pepun kanssa yksiselitteisesti parhaiten toimivat korkeavyötäröiset housut.

Myös Elinor Blockin mukaan korkeavyötäröiset farkut, shortsit ja muut housut ovat ihanteelliset isolle takamukselle. Ne saavat vyötärön näyttämään kapealta ja pakarat kauniin muhkeilta.

3. Unohda tunikat

Kun housujen vyötärö nousee tarpeeksi ylös, ei ihon tai muutaman mahamakkaran vilauttelua tarvitse pelätä niin paljon, että farkkujen päälle ja pepun peitoksi tarvitsisi vetää tunikaa tai liian pitkää paitaa. Blockin mukaan moni nainen sortuu tähän Suomessakin näkyvään ilmiöön: vaikka toisin saattaisi luulla, pitkä, juuri pepun peittävä helma ei imartele takamusta, vaan saa sen näyttämään muodottomalta. Tunikat ja housujen päälle vedetyt pitkät trikootopit ja -paidat saavat tiimalasimuodon ja upean takamuksen katoamaan.

Valitse siis suosiolla lyhyempi yläosa – tai mikä vielä parempaa, tee niin kuin koko maailman muotikansa nyt ja sujauta neuleiden ja puseroiden helma housujen tai hameen vyötärön sisään.

Muista universaalisti imartelevat vaatteet

Näiden lisäksi Block mainitsee jokaista naista imartelevat vaatekappaleet, joista mekin olemme kirjoittaneet aiemmin. Uumaa korostava kietaisumekko ja pitkä, vyötetty talvitakki sopivat lähes kaikille vartalotyypeille kauniisti.

Tuoreimmat osastosta