Hyvin pukeutuva kundi: Suomalaissuunnittelija Eetun tyyli suosii mustaa mutta on kiinnostava

rac

Julkaistu:

Muoti
Jekku’s Savage Society on videosarja, joka esittelee Suomen kuumimmat pukeutujat ja inspiroivimmat tyylit. Tänä perjantaina tapaamme nuoren suomalaissuunnittelijan.
Suomalaissuunnittelija Eetu Räisänen on Aito Studios -vaatemerkin perustaja ja suunnittelija. Hänet tunnetaan esimerkiksi viime vuoden Emma Gaalaan suunnittelemistaan kahdeksasta asusta. Muun muassa Profeettojen eli rap-artistien Cheekin ja Elastisen sekä JVG:n Jaren ja VilleGallen päällä on nähty Aito Studiosin custom made -vaatteita.

Eetu kuuluu nuoriin, hyvin pukeutuviin kundeihin, joilla on todella kiinnostava tyyli. Eetu luottaa mustan voimaan ja näyttää, kuinka minimalistinen all black toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

– Lempivärini vaatteissa on musta. Hillitty väri sopii luonteeseeni. Kerrostamalla erilaisia vaatteita pystyy luomaan kivaa särmää pukeutumiseen, Eetu kertoo.

Katso Eetu Räisäsen look yllä olevalta videolta!

Loopin radiojuontaja ja somevastaava Jekku Berglund esittelee Jekku’s Savage Society -videosarjassa joukon erilaisia tyylejä seuratuilta pukeutujilta. Tägää oma outfit- tai tyylikuvasi Instagramissa #jekkussavagesociety ja voit päästä kevään aikana kuvattavaksi tyylivideolle! Seuraa lisää Looppia: @loopsuomi. Loop ja Ilta-Sanomat MyStyle ovat osa samaa Sanoma-konsernia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt