MyStyle

Kanye West lähetti vaimolleen sähköpostin, jossa kielsi tältä isot aurinkolasit – tällaisia laseja Kim saa käyttää

Julkaistu:

Trendit
Muotivaikuttaja Kim Kardashian vaihtoi tunnetun suuren aurinkolasimallinsa pienempään. Nyt koko muotimaailma inspiroituu Kanye Westinkin hyväksymistä 90-luvun laseista.
Kim Kardashian, 37, tunnetaan ympäri maailman massiivisena sosiaalisen median mogulina ja vaikutusvaltaisena trendsetterinä. Myös aviomies Kanye West, 40, on kansainvälinen megatähti, joka tunnetaan rap-artistina ja muotisuunnittelijana.

West on vaikuttanut vaimonsa tyyliin enemmän kuin moni osaa kuvitellakaan. Viimeisimpänä on uutisoitu miehen käskystä vaihtaa aurinkolasit pienempään malliin. Kanye lähetti Kimille sähköpostia ja pyysi tätä luopumaan jo tavaramerkikseenkin muodostuneista suurista aurinkolaseista ja vaihtamaan ne paljon pienempiin, 90-lukua henkiviin laseihin.

– Kanye lähetti minulle kokonaisen meilin, jossa hän sanoi, etten voi käyttää enää isoja aurinkolaseja. Hän liitti viestiin miljoonittain 90-luvun valokuvia, joissa oli pikkuruisia laseja, Glamour kertoo Kimin sanoneen hiljattain perheen elämää seuraavan Keeping Up With the Kardashians -sarjan jaksossa.


Lehti arvioi sähköpostin saapuneen viime vuoden toukokuussa. Kim otti miehensä tyylineuvon käyttöön heti, sillä sekä Kim että koko Kardashian-Jenner-sisarusparvi nähtiin viime kesänä pienissä ja matalissa kehyksissä. Täysin viime vuosien trendeistä poikkeava aurinkolasimuoti nousi välittömästi hitiksi, eikä esimerkiksi syyskuisilla muotiviikoilla enää muuta nähtykään kuin uusia hittilaseja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt