MyStyle

Valokuvaaja Janita Aution, 24, tyyli on upea: ”Rakastan pukeutua glitteriin”

Julkaistu:

Muoti
Jekku’s Savage Society on uusi videosarja, joka esittelee Suomen kuumimmat pukeutujat ja inspiroivimmat tyylit. Tänään tapaamme yhden Suomen persoonallisimmista muotivaikuttajista.
Janita Autio, 24, on helsinkiläinen valokuvaaja, somevaikuttaja, bloggaaja ja omaperäinen pukeutuja. Hänet tunnetaan upeista kuvistaan, kokeilevista asuistaan ja jo tavaramerkiksi muodostuneista pilottimallisista silmälaseistaan.

– Olen aina ollut kiinnostunut vaatteista. Kun aloitin valokuvaamisen yläasteella, hain kierrätyskeskuksesta kassikaupalla erikoisia vaatteita kuvausrekvisiitaksi. Pienellä paikkakunnalla ei saanut erottua joukosta, joten haaveilin muuttavani kesäksi Lontooseen, jotta pääsisin hulluttelemaan pukeutumisessa. Nyt kun olen saanut iän mukana itsevarmuutta, uskallan pukeutua niihin vaatteisiin, jotka miellyttävät, Autio kertoi aiemmin julkaisemassamme haastattelussa.

Katso yllä olevalta tyylivideolta Janitan asu, jossa yhdistyvät trendikkäät metallipinnat, sukkabootsit ja mutsifarkut.

– Kiiltävät asiat ja karvalaukku ovat lemppareitani. Rakastan pukeutua glitteriin, metallinhohtosiin väreihin ja karvajuttuihin.

Loopin radiojuontaja ja somevastaava Jekku Berglund esittelee Jekku’s Savage Society -videosarjassa joukon erilaisia tyylejä seuratuilta pukeutujilta. Tägää oma outfit- tai tyylikuvasi Instagramissa #jekkussavagesociety ja voit päästä kevään aikana kuvattavaksi tyylivideolle! Seuraa lisää Looppia: @loopsuomi. Loop ja Ilta-Sanomat MyStyle ovat osa samaa Sanoma-konsernia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt