Huippumallien hiusstylisti paljastaa oikotien täydelliseen tukkaan – ota nerokas niksi heti käyttöön

Julkaistu:

Hiukset
Muun muassa mallien Gigi Hadidin, Chrissy Teigenin ja Adriana Liman sekä näyttelijä Lea Michelen hiuksia laittava Laura Polko kertoo yksinkertaisen kikan, joilla hiuksiin saa sekä kiiltoa että juuri sopivasti pitoa, paksuutta ja rakennetta.
Shokeeraavia uutisia: Täydellisiltä näyttävät julkkishiukset eivät asetu muotoonsa luonnostaan. Niiden takana on usein taitava hiusmuotoilija, joka laittaa tähtien hiukset kuosiin käden käänteessä ja jakaa hyvällä tuurilla salaiset aseensa meille muillekin.

Stylecaster kertoo hiusstylisti Laura Polkon helposta hiusniksistä, joka taikoo tukasta terveen kiiltävän ja auttaa suortuvia näyttämään paksuilta ja – no siltä, miltä upeat julkkishiukset nyt näyttävät.

Polkon kikka kauniisiin hiuksiin syntyy kahden tuotteen sekoituksesta. Monelle kuivia latvoja kosteuttava kookosöljy ja pitoa ja tuuheutta tuovat rakennetuotteet ovat tuttuja ja tärkeitä tuotteita erikseen käytettyinä, mutta ammattilainen keksi sekoittaa hiusten kaksi ihmeainetta keskenään. Kookosöljyn ja rakennesuihkeen miksaus synnyttää seoksen, joka tukkaan harottuna tekee hiuksista sekä kiiltävät ja hyväkuntoisen näköiset että kauniisti asettuvat ja tavallista tuuheamman oloiset.Seos kannattaa levittää hiuksiin käsin sormilla hiuksia haroen, ja föönata hiukset halutessaan samalla. Sen jälkeen ne ovatkin valmiit muotoiltaviksi. Jätä hiukset auki, kiharra kevyesti, puristele laineiksi, letitä tai sido ponnarille – mikä vain toimii, kun pohjatyö on tehty ammattilaisen tapaan.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt