Tämä nainen tietää salaisuuden imartelevaan bikinityyliin – kopioi uikkarisuunnittelijan kikat - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tämä nainen tietää salaisuuden imartelevaan bikinityyliin – kopioi uikkarisuunnittelijan kikat

Kimberley Garnerilla on oma uimapukumerkki ja aina yhtä hyvä rantatyyli.

Julkaistu: 28.12.2017 11:03

Brittiläinen uimapuku- ja bikinisuunnittelija Kimberley Garner lomailee parhaillaan Karibialla – ja näyttää mallia tavoista, joilla uikkaritkin imartelevat.

Jos joku tuntee vartalolle edulliset uimapuku- ja bikinityylit, on se alan ammattilainen ja suunnittelija Kimberley Garner. Brittiläissuunnittelija luotsaa Kimberley London -luksusuimapukumerkkiä ja yli 84 tuhannen seuraajan Instagram-tiliä ja esittelee siellä luomuksiaan itse.

Kimberley Garner lomaili joulun Karibialla.

Uikkariammattilaisen rantatyylit ovat tietysti mahdollisimman imartelevia, joten nappasimme Kimberleyn vinkit talteen. Näillä kikoilla omastakin rantalomatyylistä luo astetta paremman.

Kiskaise biksut rohkeasti ylös

Tämä niksi on rantatyylin ratkaisevin. Kerroimme jo viime kesänä, kuinka uikkarit ja bikinit kuuluu pukea nyt: peppua kaikkein imartelevin tyyli on vaatekappaleen reipas kiskaiseminen ylös. Pakarat reilusti paljastava ja niiden yli kaarevasti kulkeva housunreuna eli brazilian-malli saa pepun näyttämään pyöreältä.

Valitse korkea malli

Trendikkäiden bikinien ja uimapukujen leikkaukset nousevat nyt korkealle 80-luvun uikkarimuodin tapaan. Jalat ehdottomasti kauneimmiksi taikovan tyylin juju on kunnolla reisien ja lantion yli kohoavissa leikkauksissa.

Kun kangas ei peitä ja katkaise lantiota ja yläreittä, uima-asu saa jalat näyttämään siltä, kuin ne jatkuisivat kilometreittäin.

Kikkaile naruilla

Vinkkasimme viime kesänä hauskasta keinosta, joka saa jostain syystä vatsan näyttämään kiinteämmältä. Narubikinien sitomiskikka on simppeli: sen sijaan, että rusetin tekee taakse, narut viedään selän yli ristiin, narunpäät tuodaan eteen ja rusetti solmitaan sivulle.

Ylävatsan yli kulkevat narut huijaavat vatsaa hoikemman näköiseksi ehkä siksi, ettei kireälle solmittava ohut naru puserru ihoon vain yhdestä kohdasta, tai siksi, että ne kiinnittävät katseen ja vievät huomion jonnekin muualle kuin vatsan seutuun. Samaa mieltä taitaa olla myös Kimberley.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?