Vuoden 2018 tärkeimmät meikkitrendit! Ota haltuun ennen muita - MyStyle - Ilta-Sanomat

Vuoden 2018 tärkeimmät meikkitrendit! Ota haltuun ennen muita

Luonnollisen hohtava iho, kiilto, kuulto ja ”poikaripset” ovat vuoden 2018 hittejä.

Julkaistu: 13.12.2017 17:33

Tuleva vuosi näyttää sekä luonnolliselta että glitterintäyteiseltä.

Tulossa on hyvä kauneusvuosi. Instagramin kauneustilejä ja meikkitubettajia seuraaville kehitys on voinut näyttää siltä, että meikit käyvät koko ajan työläämmiksi ja raskaammiksi.

Monet katsotuimmista ja tykätyimmistä meikeistä ovat sellaisia, joiden toteuttamiseen vaaditaan hurjasti aikaa ja tuotteita.

Onneksi vähemmälläkin vaivalla syntyvät lookit ovat edelleen ajankohtaisia, ainakin Britannian Cosmopolitanin mukaan. Cosmopolitan on listannut 17 kuuminta kauneustrendiä, jotka valtaavat Instagramin – tai ovat tulleet sinne jäädäkseen – vuonna 2018. Poimimme joukosta parhaat.

Uskomaton kuulto

Kiiltävät luomet, kiiltävät huulet ja hohtava kuultava iho: tähän kuvaan tiivistyy monta vuoden 2018 trendiä.

2018 on kiiltävän ja kuultavan vuosi. Korostuspuutereita ja -voiteita saa sutia muuallekin kuin poskipäille ja kulmaluille. Erityisen ajankohtainen on glitteritön kuulto, ilman kimalteita hehkuvat kasvot.

Kiiltoluomet

Kiiltävät luomet ovat tehneet tuloaan monta vuotta. Kiiltelevän lopputuloksen saa loihdittua esimerkiksi tähän tarkoitukseen kehitetyllä eye glossilla tai tavallisen luomivärin ja vaseliinin yhdistelmällä.

Huulikiiltoöverit

Jos kerran luometkin saavat kiiltää, niin totta kai myös huulet. Sekä kirkkaan huulikiillon yliannostus – huulten rajojen ylikin saa mennä – että kiillolla viimeistellyt punahuulet näyttävät ajankohtaisilta ensi vuonna.

Paljettikasvot

Glitternisti on levittänyt paljettien ja glitterin ilosanomaa Suomessa.

Jo viime kesän festareilla nähtiin paljon glitterin ja pikku paljettien peittämiä poskipäitä. Kimallus jatkuu vuonna 2018.

Diskoluomet

Ensi vuonna unohdetaan luomivärien häivyttely ja annetaan glitterin lentää. Siltä varalta, että mietit vielä: kiilto ja kimalle ovat täydellinen yhdistelmä.

Poikaripset

No nyt on helposti toteutettava meikkitrendi! Värikkäistä merenneitoripsistä ei tullutkaan laajaa hittiä, vaan ripsimuoti kääntyi päinvastaiseen suuntaan. Meikittömät ”poikaripset” kruunaavat vuoden 2018 trendikkäimmät meikit.

Geelikulmat

Palkkimaisten Instagram-kulmien aikakausi on pian ohitse, ja geelillä muotoonsa suitut luonnollisen tuuheat kulmakarvat ovat taas muodissa.

Jos kulmakarvasi ovat vaaleat, kulmien kestovärjäys auttaa lookin saavuttamisessa huomattavasti. Harvakarvaisille trendi on haastava, joten ehkä microblading-kulmat kiinnostavat ensi vuonnakin.

Lue lisää:

Suu kuin Pinot Noirin jäljiltä? Täydellinen huulimeikki punaviinin ystävälle

Älä stressaa tarkoista viivoista – ihanan rento sormenjälkirajaus syntyy helposti

Alarajaus on vuoden 2017 tärkeimpiä meikkitrendejä – turkoosilla otat sen haltuun helposti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?