Upea puku meni monelta täysin ohi – onko tässä sittenkin Linnan kaunein asu? - MyStyle - Ilta-Sanomat

Upea puku meni monelta täysin ohi – onko tässä sittenkin Linnan kaunein asu?

Aki Soudunsaari ja vaimo Annikki olivat yksi Linnan upeimmista pareista.

Julkaistu: 7.12.2017 12:39

Tunnettu suomalaissuunnittelija ja Linnan juhlien pukukonkari Mert Otsamo suunnitteli juhlavuoden vastaanotolle metallinhohtoisen puvun, joka jäi lähes huomiotta.

Pariskunta Aki ja Annikki Soudunsaari kulkivat nopeasti kättelyjonon läpi ja ehtivät livahtaa väentungokseen, ennen kuin kotisohvalla sai ihastuksesta sanaa suustaan. Tässä on varmasti yksi koko illan kauneimmista puvuista!

Älyviherseinäyritys Naavan toimitusjohtaja Aki Soudunsaari ja vaimo Annikki loistivat itsenäisyyspäivän vastaanotolta kootuissa artikkeleissa ja kuvakollaaseissa kuitenkin poissaolollaan. Missä on kullanhohtoisena hehkuva unelmapuku?

Annikin yllä nähty, suosikkisuunnittelija Mert Otsamon luomus olisi ansainnut paikkansa ehdottomasti Linnan kuningatarten joukossa. Minttu Räikkönen kruunattiin oikeutetusti Linnan ylivoimaiseksi kuningattareksi, mutta Soudunsaaren tyyli kuuluu kiistämättä illan parhaimmistoon. Ylen äänestyksessä Soudunsaaren look ylsi sijalle yhdeksän.

Puvun ja asusteiden inspiraatio on haettu puhtaasta suomalaisesta luonnosta, luonnonvalosta, lumikristallien säihkeestä ja arktisesta raikkaudesta, kertoo Naavan tiedote.

Akin frakki on Turo Tailorin. Annikilla on Otsamon puvun lisäksi suomalaisen laukku- ja korumerkki Lovian lohennahkainen Laine-laukku ja Uniikki-korvakorut. Lovian laukut valmistetaan ruokatuotannon ylijäämästä Italiassa, korut Helsingissä.

Annikin silkkisen juhlapuvun suunnitteli Mert Otsamo. Suunnittelija vilautti pukua jo etukäteen Instagram-tilillään.

Aki Soudunsaari on Naava-yrityksen perustajia ja toimitusjohtaja. Palkittu, jyväskyläläinen Naava tekee sisäilmaa luonnon avulla puhdistavia älyviherseiniä. WIRED-teknologiajulkaisu valitsi Naavan syksyllä Suomen kuumimmaksi startupiksi. Yritys avasi juuri tehtaan Yhdysvaltoihin ja vie nyt puhdasta metsäilmaa muun muassa New Yorkin toimistoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?