Oho, Lumene lopetti suositun meikkisarjan kokonaan – hamstraa vielä kun voit! - MyStyle - Ilta-Sanomat

Oho, Lumene lopetti suositun meikkisarjan kokonaan – hamstraa vielä kun voit!

Lumene korvaa pidetyn Natural Code -sarjan uudella Nordic Girl! -linjalla.

Lumene korvaa pidetyn Natural Code -sarjan uudella Nordic Girl! -linjalla.

Julkaistu: 29.11.2017 7:01

Huomasitko? Lumenen edullinen suosikkisarja vaihtui äskettäin.

Monelle tuttu Natural Code, kotimaisen Lumenen edullisempi ja nuoremmille suunnattu meikkisarja, vetelee viimeisiään. Lumene ilmoitti lokakuussa, että sarjan tuotanto on lopetettu, ja sen korvaa uusi Nordic Girl! -linja.

– Natural Code -sarjan tuotteiden valmistus on lopetettu tämän vuoden aikana. Joitain tuotteita saattaa löytyä vielä joistain jälleenmyyntipisteistä, mutta pääsääntöisesti tuotesarja on lopetettu ja tilalle ovat tulleet uudet 100-prosenttisesti vegaaniset Nordic Girl! -tuotteet, Lumenen markkinointi- ja viestintäjohtaja Tiina Bensky kertoo.

Vanhan sarjan tumma ulkoasu vaihtui uuden sarjan valkoiseen.

Vanhan sarjan tumma ulkoasu vaihtui uuden sarjan valkoiseen.

Benskyn mukaan uutinen herätti aluksi harmistusta, ja asiakkailta tuli palautetta ja kyselyjä korvaavan tuotesarjan lanseeraamisesta. Myös MyStylen toimitus pelästyi hyväksi ja halvaksi todetun luotto-CC-voiteen lopettamista, mutta Bensky kertoo sen jatkuvan uudessa sarjassa.

– Natural Code -sarjasta on tuotu uuteen sarjaan kaikki parhaat tuotteet, ja valikoimaa on laajennettu ajankohtaisilla uutuuksilla ja kauden trendituotteilla. Pidetty CC-voide on tuotu sellaisenaan uuteen Nordic Girl -sarjaan, koska sen hyvässä koostumuksessa ei nähty päivittämisen tarvetta. Muihin sarjan tuotteisiin on tehty pieniä uudistuksia tai ne ovat kokonaan uusia.

CC-voide sai uuden purkin.

CC-voide sai uuden purkin.

Nordic Girl! -tuotteet ovat 100-prosenttisesti vegaanisia. Sarjasta löytyy meikkien lisäksi nuorelle iholle suunnitellut ihon puhdistustuotteet.

Uudistuksen myötä myös muut kuin itse tuotteet ovat aiheuttaneet hämmennystä. Nykyisin tyttöjen ja naisten lisäksi myös poikien ja miesten meikkaaminen ja ihonhoito alkaa olla yhä yleisempää, ja onkin ihmetelty, miksi sarjan nimi viittaa niin selvästi vain yhteen sukupuoleen.

– Olemme saaneet jonkin verran kyselyjä sarjan nimestä sekä siitä, soveltuvatko sarjan tuotteet pojille. Sarjan nimi juontuu inspiraatiomme lähteistä. Kaikkien tuotteidemme inspiraationa on pohjoinen kauneus, puhdas luonto sekä pohjoismaalaiset naiset, Bensky sanoo.

Tuoreimmat osastosta