MyStyle

Näitä tennareita käyttävät kaikki vuonna 2018 – mitkä sinä valitset?

Julkaistu:

Kengät
Lenkkarimuoti näyttää ensi vuonna nostalgiselta ja ronskilta. Valitse hittikengistä omasi.
Tennaritrendi jatkaa vahvana kenkämuodissa edelleen ensi vuonna. Sporttivaikutteet ja mukavuus ovat lyöneet läpi pysyäkseen – näyttää siltä, ettei käytännöllisistä jalkineista haluta enää luopua.


Muutaman vuoden takaisesta lenkkarivillityksestä ollaan kuitenkin liikuttu eteenpäin. Tennareissa näkyy yhä enemmän möhkälemäinen, paksupohjainen 90-luvun henki, ja parin vuoden takaisesta pelkkien valkoisten hittipopojen ajasta ollaan siirrytty muihinkin sävyihin.

Trendejä ja ihmisten ostokäyttäytymistä työkseen ennustava asiantuntija Emily Gordon-Smith kertoo muotisivusto Who What Wearille ensi vuoden suurimmat tennaritrendit. Nämä kolme kategoriaa näkyvät muotitietoisten jaloissa vuonna 2018.

Hempeät sävyt

Valkoiset tennarit ovat edelleen yhdet suosikeista, mutta nyt kengissä näkyvät myös hempeät, vaaleat, murretut, maanläheiset ja pastelliset sävyt.


Ysäri

1990-luku näkyy kaikessa pukeutumisessa vaatteista koruihin ja kenkiin. Tennareissa se tarkoittaa vuosikymmenen mukaista muotoilua, paksuja pohjia ja vahvoja värejä.


Möhkälelenkkarit

Kirjoitimme jo aiemmin tänä vuonna möhkälemäisistä tennareista, jotka ovat niin rumat, että ne ovat jo upeat. Ensi vuonna vallitsevan lenkkarimuodin voikin summata näin: mitä ”rumempi”, sen parempi. Muussakin muodissa tietynlainen rumuus on nyt in, joten lenkkaritkin saavat olla muodottomat ja mielipiteitä jakavat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt