MyStyle

Onko tässä talven halutuin vaate? Huippumallikin ihastui ketjuliikkeen halpistakkiin

Julkaistu:

Toppatakki
Tyylikkyydestä ja käytännöllisyydestä ei tarvitse pulittaa itseään kipeäksi.
Jo pitkään sitä on hehkutettu ja odotettu, nimittäin punaista toppatakkia. Viime talvikaudella näkyi merkkejä siitä, että nyt saa pukeutua sekä trendikkäästi että tyylikkäästi kylmillä keleillä, kun toppatakkeja alkoi näkyä katukuvassa.

Kerroimme jo aiemmin, että paksut, muhkeat ja pitkät toppatakit ovat tämän talven trendikkäimpiä vaatekappaleita. Viimeistään nyt käytännöllinen takki löytyy trenditietoisten talvivaatevarastosta.


Tyylikkääseen talvitakkiin saa helposti uppoamaan useamman sata euroa. Mutta aina tyylikkyydestä ja käytännöllisyydestä ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi.

Huippumalli Gigi Hadid bongattiin tällä viikolla New Yorkissa ketjuvaateliike H&M:n punaisessa toppatakissa, InStyle uutisoi. Takki on värinsä ja mallinsa kannalta supertyylikäs, mutta myös edullinen. Verkkokaupassa takin hinnaksi on kerrottu 49,99 euroa.


Takin ei todellakaan tarvitse olla musta tai harmaa, vaan nyt saa irrotella erilaisilla väreillä. Metallihohtoisten kuosien lisäksi kirkkaat värit ovat suosiossa. Useat ketjuliikkeet ovatkin ottaneet valikoimiinsa kirkkaanpunaisen toppatakin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt