MyStyle

Täysin luonnollinen ja edullinen kauneustuote, jota voi käyttää ainakin 7 eri tarkoitukseen

Julkaistu:

Kauneudenhoito
Heitä jo muut turhuudet pois. Yksi tuote, kylmäpuristettu kookosöljy, sopii kauneudenhoitoon monipuolisesti.
Kylmäpuristettua kookosöljyä saa nykyään kaupasta kuin kaupasta. Monipuolisen käyttötarkoituksensa vuoksi se ei ole enää vain tiettyjen hyvinvointiin keskittyneiden kauppojen tuote, vaan se on noussut arkiseksi ainesosaksi ruoanlaitossa sekä muussa hyvinvoinnissa. Siksi sitä saa nykyään todella edullisesti.

Samalla, kun kookosöljyllä ruoanlaitossa on kerrottu olevan apua erilaisiin terveysongelmiin, on siihen toisaalta suhtauduttu hyvin epäluuloisesti, sillä kookosöljy pitää sisällään tyydyttyneitä rasvahappoja eli kovia rasvoja. Tuotetta ei kuitenkaan tarvitse käyttää vain sisäisesti, vaan se sopii mainiosti myös kauneudenhoitoon.

1. Vartalovoiteena

Kookosöljy kosteuttaa ihoa paremmin kuin moni kallis ihovoide. Luonnollisuutensa vuoksi kookosöljy sopii mainiosti vartalovoiteeksi kuiva- ja herkkäihoiselle. Fashionista-sivuilla kauneusvaikuttaja Marianna Hewitt hehkuttaa tuotteen saavan ihon kauniisti hohtamaan. Moniin vartalovoiteisiin on lisätty hajusteaineita, jotka saattavat ärsyttää ihoa. Kookosöljyssä ei ole lisättyjä aineita, ja se tuoksuu silti täydelliseltä.

2. Kuiville hiuksille

Kookosöljy kosteuttaa kuivia hiuksia. Hewitt kertoo levittävänsä kookosöljyä hiustensa latvoihin illalla ennen nukkumaanmenoa. Hiuksensa hän suojaa suihkuhatulla. Aamulla hän pesee kookosöljyn pois latvoista. Kauneusvaikuttaja hehkuttaa tuotetta parhaaksi hiusmaskiksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

3. Meikinpoistoaineena

Kylpyhuoneen kaapista voi todella karsia tavaraa rankalla kädellä, sillä kookosöljy sopii myös meikinpoistoaineeksi. Kookosöljy poistaa Hewittin mukaan hellävaroen myös silmämeikin. Öljymäisen koostumuksen ansioista se ei vahingoita ihoa kuten jotkut vahvat meikinpoistoaineet.

4. Ihokarvojen höyläämiseen

Hewitt vinkkaa käyttötarkoituksen, jota moni ei ehkä ole aiemmin ajatellut. Nimittäin ihon kosteuttamiseen ihokarvojen ajelun yhteydessä. Sinun tarvitsee vain voidella säriin kookosöljyä ennen ihokarvojen sheivaamista, ja lopputulos on sileä ja pehmeä.

5. Silmänympärysvoiteena

Unohda kalliit silmänympärysvoiteet. Hewitt vakuuttaa, että kookosöljy toimii tummille silmänalusille. Samalla se kosteuttaa ja tasoittaa juonteita.

6. Selluliittiin ja raskausarpiin

Kookosöljy myös tasoittaa selluliittia ja sen antibakteeriset ainesosat auttavat ihon-ongelmissa. Jotkut naiset ovat kertoneet käyttäneensä tuotetta raskausarpien ehkäisyyn.

7. Tuuheampiin kulmakarvoihin

Haluatko trendikkään tuuheat ja paksut kulmakarvat? Kookosöljy sopii myös kulmakarvojen kasvattamiseen. Sen valttikortti on tuotteen öljymäinen koostumus ja imeytyminen karvoihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt