MyStyle

Jos hankit yhdet housut tänä talvena, hanki nämä

Julkaistu:

3 x tyyli
Katse on nyt housujen lahkeissa. Mustat housut saavat nyt olla leveät!
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen ja melkein asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan ja niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina päivitettynä. Vaikka klassikosta maksaisi enemmän, voi sen ympärille luoda tyylikkään lookin jopa alle 50 eurolla.

Hyvät, istuvat ja mustat housut ovat toimivan vaatekaapin yksi kulmakivi. Niin ihonmyötäiset kuin myös leveälahkeiset mustat housut ovat ehdottomasti klassikoita. Juuri omalle keholle sopiviin klassikkohousuihin kannattaakin satsata.

Mustat leveät housut sopivat monenlaisiin asukokonaisuuksiin ja muuntuvatkin helposti rennoista hyvinkin juhlaviksi. Pelkästään kenkävalinta vaikuttaa näiden housujen ilmeeseen ratkaisevasti. Vedät jalkaasi sitten tennarit, piikkikorot tai rock-henkiset buutsit, on lopputulos joka kerralla hyvin erilainen.

Leveälahkeiset housut ovat myös kiinnostavammat sekä hienostuneempi valinta kuin esimerkiksi mustat farkut, joten hyvinkin yksinkertainen look voi silti olla supertyylikäs!

Mustat leveät housut Arket 115€.

Paitapusero mustalla topilla + mustat nilkkurit = 53,94€


Mustat housut ovat täydelliset hienostuneen klassiseen ja maskuliiniseen asukokonaisuuteen yhdessä mustien nilkkureiden ja persoonallisen paitapuseron kanssa. Täydellisen simppeli look!

Punainen pitsipaita + siniset korkokengät = 53,90€


Klassiset leveät housut sopivat hyvin myös juhlavampaan asuun naisellisen, punaisen pitsipaidan ja sähkönsinisten korkokenkien kanssa. Tässä on potentiaalia esimerkiksi trendikkääksi pikkujouluasuksi!

Turkoosi samettipaita + harmaat tennarit = 39€


Leveät mustat housut toimivat erinomaisesti myös hyvin arkisessa ja rennossa lookissa poolokauluksisen samettipaidan ja tennareiden seurana.

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt