MyStyle

Haaveiletko trendikkään punaisesta silmämeikistä? 4 vinkkiä, joilla onnistut

Julkaistu:

Silmämeikki
Unohda pliisu ruusukulta, nyt silmiä saa todella korostaa punaisella värillä!
Punaisia luomivärejä on näkynyt jo hyvän aikaa ihan joka paikassa. Eikä pelkästään mitään hillittyä ruusukultaa, vaan ihan oikeaa punaista: ruosteenpunaista, violettia, ruskeanpunaista, räiskyvää oranssinpunaista, pinkkiä, kirkkaanpunaista, punaista glitteriä...

Punainen luomiväri näyttää hyvältä Instagram-kuvissa ja catwalkilla, mutta monelle tavismeikkaajalle väri on aika kuumottava. Trendisävylle kannattaa kuitenkin antaa mahdollisuus, sillä se voi näyttää yllättävän hyvältä!

Parilla helpolla meikkivinkillä saat homman toimimaan.

1. Aloita meikkivoiteella ja silmätipoillaPunaisella on paha tapa korostaa ihon ja silmien punaisuutta. Siksi etukäteisvalmisteluihin kuuluvat silmien punoitusta vähentävät silmätipat ja raikas, tasainen meikkipohja. Peitä tummat silmänaluset vaalealla peitevoiteella, jotta punainen silmämeikki pääsee hehkumaan. Myös kulmakarvoihin kannattaa sipaista vähän väriä tasapainottamaan kasvoja.

2. Mieti sävyvalintaKukaan ei estä käyttämästä juuri sitä lempparisävyäsi, mutta Maybellinen meikkitaiteilija Gabriel Almodovar kertoo, että sävyvalinnan voi tehdä myös ihon perusteella.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vaalealle iholle hän suosittelee pinkkiin taittavia punaisia.

Keskivaalealla iholla hyvältä näyttää lämmin terrakotta.

Tummalle iholle sopivat viininpunainen ja tumma munakoiso.

3. Käytä hillitympien värien kanssaSekoita smoky eyes -meikkiin häivähdys punaista. Kun häivytyssävyinä on neutraalia mustaa, harmaata tai ruskeaa, punainen ei hyppää silmille niin vahvasti. Punaista voi levittää vain liikkuvalle luomelle tai häivyttää kevyesti luomivakoon tai luomen ulkonurkkaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Räiskyvän punaisen sijaan arkimeikkiin sopivat hyvin myös lämpimät ruskeat, jotka vain taittavat punaiseen.

4. Anna hohtaa!Kimallus näyttää aina hyvältä, sävyssä kuin sävyssä. Tee silmämeikki haluamillasi sävyillä ja levitä liikkuvalle luomelle hohdepunaista tai ihan kunnon glitteriä. Juhlameikissä komeuden voi kruunata vielä näyttävillä rajauksilla.

Lue myös:

7 yllättävää tapaa tehdä hieno silmämeikki helposti

Halpa hinta ja hyvä laatu – 6 meikkituotetta, jotka kannattaa ostaa marketista

8 helppoa juhlakampausta, jotka onnistuvat tumpeloltakin – kokosimme parhaat videot

6 vinkkiä: näin saat meikkisi näyttämään ammattilaisen tekemältä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt