Tässäkö mallimaailman lupaavin tulokas? 16-vuotias Kaia on huippumallin tytär ja kohta huippumalli itsekin

Julkaistu:

Cosmopolitan
Vasta 16-vuotias Kaia Gerber on valloittanut catwalkit ja suunnittelijoiden sydämet. Lue, kuka nuori mallilupaus ja mallilegenda Cindy Crawfordin tytär oikeastaan on.
Kaia Gerber ei ole mikään tavallinen 16-vuotias lukiolainen. Ensinnäkin, hän on huippumalli Cindy Crawfordin, 51, tytär. Kaiaa kutsutaan usein äitinsä kaksoisolennoksi, sillä hän on perinyt mallimammansa upeat ruskeat hiukset, terävät kulmakarvat ja valloittavan hymyn. Tyttö onkin seuraamassa äitinsä jalanjälkiä ja matkaa kovaa vauhtia muotimaailman huipulle.


Kaian ura alkoi jo kymmenvuotiaana, kun hänet nähtiin Versacen lastenvaatekampanjassa. Todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin neljä vuotta myöhemmin, kun arvostettu mallitoimisto IMG Models otti Kaian listoillensa.

Nyt muotimaailman katse on kiinnittynyt tähteen pysyvästi seuraten hänen jokaista liikettään. Kaia on muun muassa Marc Jacobsin Daisy-tuoksun sekä Alexander Wangin mainoskasvo. Hän on poseerannut niin Love Magazinen kuin Pariisin Voguenkin kannessa, jälkimmäisessä yhdessä äitinsä Cindyn kanssa.

Catwalk-debyyttinsä malli teki tänä syksynä Calvin Kleinin näytöksessä, ja käveli sen jälkeen niin Miu Miun kuin Moschinon lavoilla. Lisäksi Kaia avasi Chanelin näytöksen, mitä pidetään muotimaailmassa jonkin sortin kunnianosoituksena.


Vaikka Kaian työ onkin epätavanomainen ikäisiinsä verrattuna (tai no, kovin moneen muuhunkin verrattuna), yrittää tähti silti käyttäytyä kuin normaali koululainen.

Kaia käy julkista koulua Kaliforniassa ja tekee läksynsä samalla lailla kuin muutkin. Hän viettää paljon aikaansa perheensä kanssa, johon kuuluu Cindy-äidin lisäksi bisnesmies-isä Rande Gerber, 55. Hän on tehnyt myös nuoruudessaan pitkän uran mallina. Lisäksi Kaialla on niin ikään mallina työskentelevä veli Presley, 18.


Perhe vierailee joka vuosi mökillänsä järven rannalla Kanadassa, missä he ovat eristäytyneet muun maailman lisäksi myös nettiyhteydestä.

– Yritän pitää taukoa sosiaalisesta mediasta silloin tällöin. Kaikki olettavat minun käyttävän somea jatkuvasti, mutta se on vain pintaraapaisu oikeasta elämästä, Kaia on sanonut Teen Voguessa.

Fanitamme myös Kaian rentoa tyyliä. Kaia suosii usein esimerkiksi väljiä housuja kireiden yläosien, kuten crop-toppien, kanssa.

– Varastan isoveljeni kuluneita huppareita. Koska ne ovat suuria päälläni, yhdistän ne pillifarkkuihin, Kaia on kertonut Ellessä.
Lue lisää:

Uutta Thor-elokuvaa tähdittävä Chris Hemsworth: "Kuittaan ulkonäköasiat ja niihin liittyvät huomionosoitukset huumorilla"

Juuri sopivasti jouluksi! Japanilainen Muji avaa pop up -myymälän Helsingin keskustaan

Oletko jo hankkinut isänpäivälahjan? Tässä 14 ideaa isälle, jolla on kaikkea

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt