Varoitus herkimmille, salainen sola näkyy! 6 tavallista naista paljastaa harmaan verkkaripyllynsä - MyStyle - Ilta-Sanomat

Varoitus herkimmille, salainen sola näkyy! 6 tavallista naista paljastaa harmaan verkkaripyllynsä

Julkaistu: 9.11.2017 15:03

Naiset pukeutuivat kohuverkkareihin, koska kuka tahansa meistä olisi voinut olla nainen kassajonossa.

Paljon paheksuttu Pirkko Arstilan kolumni Vihjailevat helmat on nyt poistettu ET-lehden verkkosivuilta, ja lehti on pyytänyt anteeksi kolumnin julkaisua.

Jos joku on välttynyt kolumnin lukemiselta, lyhyt kertaus: kolumnissa Arstila arvosteli kaunokirjallisin sanakääntein hänen edessään kassajonossa seisseen nuoren naisen ulkonäköä, pukeutumista ja tyyliä.

Nainen sai kolumnissa sapiskaa muun muassa tiukoista, harmaista verryttelyhousuista, jotka paljastivat Arstilan mukaan ihan kaiken – siis esimerkiksi naisen ”salaisen solan”, mikä ikinä se onkaan.

  • Yllä olevalla videolla Ilta-Sanomat jalkautui kadulle kysymään ihmisten mielipidettä ”salaisten solien” näkymisestä.

Hurjat takapuolet

Vaikka kolumnin julkaissut ET-lehti on pyytänyt anteeksi, Arstila on pysynyt kannassaan. Esimerkiksi Helsingin Sanomien haastattelussa hän totesi, että kaikilla on vapaus arvostella, jos näkee ”hurjia takapuolia”.

Ja hurjia takapuoliahan näkee, koska vanhat kunnon verkkarit ovat mukavat housut, joissa on erinomaisen hyvä suorittaa esimerkiksi kauppareissu. Takapuoli, hurjakin, kuuluu ihmiskehoon, eikä sen olemassaolon pitäisi järkyttää ketään.

Minäkin olen verkkapylly

Ilmeisesti verryttelyhousuihin verhottu takamus on kuitenkin jotakin sellaista, jonka olemassaoloon täytyy vielä vuonna 2017 totuttaa ihmisiä. Ehkä seuraava kehopositiivinen somekampanja voisikin olla #verkkapylly? Nyt kun merenneitoreidet, viululanteet ja mekon läpi näkyvät vatsat on nähty.

Kuten MyStylessa tiedetään, Kim Kardashian sisarineen on ansiokkaasti levittänyt tiukkoihin verkkareihin ahdetun ahterin ilosanomaa jo vuosia. Välillä esikuviksi kuitenkin tarvitaan myös tavallisia naisia. Vaikka meidän takalistomme eivät ole räjäyttäneet internetiä, nekin ovat hurjia!

Rekrytoimme kuusi tuiki tavallista heilimöinti-ikäistä naista ahtautumaan kohuhousuihin je suis nainen kassajonossa -hengessä.

Ahtautumisesta on kyse, sillä lähimarketista löytyi harmaameleerattuja kohupöksyjä vain lasten koossa. No, ainakin verskojen tiukkuus auttaa paljastamaan kauhistuttavat anatomiset yksityiskohdat, eli sen, että housuissa on pylly.

Huh huh!

Siinä hän vain seisoo verryttelyhousuissaan välittämättä siitä, että koko maailma voi tarkastella hänen anatomisia yksityiskohtiaan!

Kukkamekko, äkkiä!

Kuvittelemmeko vain, vai paljastavatko nämä harmaameleeratut kauhistukset hänen nimettömiensä rajat? Tätä peittämään tarvitaan nilkkapituinen kukkakolttu.

Pakarat ja kaikki!

Tavallinen suomalainen nainen, jota joskus persjalkaiseksikin nimitetään, keekoilee muina naisina verskoissa! Pakaroineen päivineen!

Onko tämä hurja takamus sama kuin äskeinen?

Hetkinen, nämä salasolanpaljastajathan saavat kaikkien naisten takalistot näyttämään ihan samanlaisilta? Kerrassaan epäilyttävää.

Järkyttävää

Eikö hän ole laisinkaan ajatellut, miten voisi parhaiten stimuloida miessukupuolen mielikuvitusta? Hänhän näyttää harmaapäällysteisellä pyllyllään kaiken heti kättelyssä!

Eivätkö nämä koskaan lopu?

Hänkin on saattanut vaikka käydä lähimarketissa näissä pöksyissä. Siis siitä huolimatta, että miehet kiihottuvat Pirkko Arstilan mukaan enemmän värikkäistä ja kellohelmaisista asuista!

Saitko verkkareihin verhotuista hurjista takapuolista traumoja? Vastaa kyselyyn Me Naisten sivuilla jutun lopussa!

Lue myös:

Me Naiset riisui: Tältä näyttää naisen vartalo

5 syytä, miksi suomalaisen naisen persjalkainen vartalotyyppi on evoluution ehdoton huipentuma

20 naista kertoo, miltä näyttää suomalainen nainen: muodokas, persjalkainen, ok, kaunis

Ei, en ole raskaana, minulla vain on maha – kiitos kysymästä, törppö!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?