Tässä ovat ”housut, joista näkyy kaikki” – 19 kuvaa kummut ja salaiset solat paljastavista pöksyistä - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tässä ovat ”housut, joista näkyy kaikki” – 19 kuvaa kummut ja salaiset solat paljastavista pöksyistä

Muun muassa Kim käyttää hetken puhutuimpia trendipöksyjä.

Julkaistu: 7.11.2017 12:36

ET-lehden kolumnisti ja uutisankkurina tunnetuksi tullut Pirkko Arstila kirjoitti kassajonossa tavatun nuoren naisen pukeutumisesta ja raivostutti lukijat. Esittelemme Arstilan inhokit, nuorten naisten trendipöksyt.

– Ne verkkarit kiinnittivät huomioni. En ole aiemmin nähnyt pöksyjä, joiden takapuoli on niin tiukka, että anatomia paljastuu. Kummut, kumpareet ja salainen sola.

Näin kirjoittaa Pirkko Arstila, 79, tuoreessa kolumnissaan ET-lehdessä.

Uutisoimme tiistaiaamuna lukijoiden järkytyksestä ja kohusta, jonka Arstilan teksti nostatti. Tekstissään Arstila arvioi nuoren naisen vartaloa, ihmettelee, kuinka tuossa iässä oleva nainen haluaa pukeutua niin rumasti ja ehdottaa lopuksi hameen pukemista housujen sijaan – se kun hoikentaisi olemusta.

– Katselin tyttöä ihmetellen, miksi nuori nainen elämänsä heilimöinti-iässä haluaa pukeutua noin rumasti. Kuin julistaisi koko maailmalle, että en välitä – ottakaa tai jättäkää. Vaikka varmaankin hän oli viettänyt pitkät tovit ihaillen käsipeilistä muhkeita pakaroitaan ja etupuolen polvipusseja, koska ne ovat nyt trendikkäitä, Arstila kirjoittaa.

Monen lukijan mielestä Arstila lietsoo nuorten naisten ulkonäköpaineita ja ylläpitää käsitystä, jonka mukaan heidän tulee näyttää jokaisessa tilanteessa kauniilta ja haluttavilta.

Mutta millaiset ovat ne housut, jotka saivat Arstilan tolaltaan? No tietysti pyllyverkkarit, joista MyStylekin on kirjoittanut aiemmin.

Kerroimme kesällä, kuinka mahdollisimman korkealle vedetyt verkkarit ovat syrjäyttäneet aiemmat suosikkipöksyt leggingsit. Pyllyverkkarit ja korkealle vyötärölle puetut collegehousut kuuluvat nyt niin ulkomaisten julkkisten kuin tavallisten suomalaistenkin trendejä seuraavien pukeutumiseen.

Nämä 16 housuparia palvovat kantajiensa kumpuja, kumpareita ja salaisia solia, osoittavat, että jokainen saa pukeutua tänä päivänä jopa niihin kammoksuttuihin verkkareihin, ja toivottavat katselijat tervetulleiksi vuoteen 2017.

Arstila puhuu harmaista verryttelyhousuista, piukasta takaosasta ja pussittavista polvista. Kuulostaa aivan Kim Kardashianilta!

Instagramin fitness-mimmeille jumppatrikoot ja pyllyverkkarit ovat arkipäivää. Näet kuvan myös täällä.

Ei vain teinien juttu? 38-vuotias Kourtney Kardashian ja pyllyverkkarit.

Myös sisko Kim Kardashian nähdään usein tiukoissa collegehousuissa.

Myös nuorin sisaruksista, Kylie Jenner, pukeutuu usein verkkareihin tai collegehousuihin. Näet kuvan myös täällä.

Voit katsoa kuvan myös täällä.

Voit katsoa kuvan myös täällä.

Kylien bestis Jordyn Woods. Näet kuvan myös täällä.

Voit katsoa kuvan myös täällä.

Kim Kardashian.

Kourtney Kardashian.

Kourtney Kardashian.

Brittibloggaaja Ellie Beatrice Joslin näyttää mallia trendikkäästä housulookista. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Näet kuvan myös täällä.

Kourtney Kardashian.

Kim Kardashian.

Suomen Jenneriksikin tituleerattu artisti Evelina tunnetaan myös räväkästä ja ihaillusta tyylistään. Näet kuvan myös täällä.

Evelinan Instagram-tili on täynnä asukuvia – myös colleget jalassa. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Myös muut tiukat treenivaatteet kuuluvat nyt katumuotiin. Laulaja Rita Ora kuvattiin New Yorkin kaduilla erittäin tiukoissa treenivaatteissa.

Juttua muokattu 8.11. klo 9.56. Lisätty ja muokattu kuvavalintoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?