Ei enää muotimoka – Prinsessa Mary puki saman mekon illan emännän kanssa ja oli tietämättään huipputrendikäs

Julkaistu:

Tyylit
Oletko jo kuullut twinningistä? Samaan asuun pukeutuminen ei olekaan enää noloa vaan coolia.
Tanskan kruununprinsessa Mary ja Nina Wedell-Wedellsborg, Magasin du Nord Fashion Prize -muotitapahtuman emäntä, löysivät itsensä viikonloppuna tilanteesta, jossa he tuijottivat toisiaan kuin peilistä. Kaksikko oli valinnut ylleen täysin samat mekot.


Muun muassa Daily Mail kertoo, että samoissa mekoissa edustaminen lähinnä nauratti naisia. Prinsessa Maryn mukaan vaatetapaus oli täysin sattumaa, ja Nina ja Mary poseerasivat kuvissa vierekkäin huumorilla.

Aiemmin tuplapukeutumista olisi voitu kuvailla muotimokaksi, mutta nykyisin twinning eli samoihin vaatekappaleisiin, kokonaisiin asuihin tai vähintään toisiinsa sopiviin lookeihin pukeutuminen on jopa trendikästä. Ilmiötä nähtiin runsaasti syksyisillä muotiviikoilla ympäri maailmaa, kun tyylivaikuttajat valitsivat tarkoituksella kaverin kanssa yhteensopivia asuja.

Seuraavalla kerralla toisen juhlavieraan kanssa samassa vaatteessa edustamista ei todellakaan tarvitse häpeillä – tilanteesta voi päinvastoin luoda ajankohtaisen fashion statementin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt