Tässä on uusin kuuma suomalaismalli – paina mieleen nimi Steffi Cook - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tässä on uusin kuuma suomalaismalli – paina mieleen nimi Steffi Cook

Steffi Cook asteli viikonloppuna Balenciagan catwalkilla.

Julkaistu: 2.10.2017 13:32

Tätä mallia kannattaa seurata.

Viikonloppuna Pariisissa esitelty Balenciagan kevätkokoelma oli yksi muotiviikkojen odotetuimmista näytöksistä. Huippusuosittu muotimerkki on asettanut viime vuosina massiivisia trendejä, ja merkin pääsuunnittelijalta Demna Gvasalialta voi aina odottaa, no, jotakin odottamatonta.

Jopa upeita lookeja vahvemmin huomiomme kiinnittyi kuitenkin näytöksessä kävelleeseen, vaaleatukkaiseen malliin. 177-senttisen mallin kasvot näyttivät liiankin tutuilta – ja kyllä, hypetetyn ja fanitetun Balenciagan näytöksessä ehkäpä maailman arvostetuimmilla muotiviikoilla käveli suomalainen Steffi Cook.

Cook on nähty jo aiemmin monessa ulkomaisessa muotijulkaisussa ja erilaisten brändien mainoskuvissa, mutta Balenciagan näytös on suomalaismallin debyytti suurilla ja tärkeillä näytöslavoilla. Viimeksi Steffin sai bongata Suomessa, kun hänet nähtiin aiemmin syksyllä Helsingissä Gloria Fashion Show’ssa.

Models.com-sivuston mukaan Cook on mallitoimistojen listoilla jo New Yorkissa, Milanossa, Lontoossa, Barcelonassa, Hampurissa, Soulissa, Tukholmassa ja Sydneyssa. Suomessa mallia edustaa mallitoimisto Brand.

Steffin saattaa muistaa myös Suomen Huippumalli haussa -ohjelman kolmannelta kaudelta vuodelta 2010, jolloin hän osallistui kisaan vielä koko nimellään Stephanie Cook. Samalta kaudelta maailmanmaineeseen on ponnistanut malli Saara Sihvonen.

Cookia kannattaa pitää silmällä, sillä Balenciagan näytöksen kaltainen meriitti on muoti- ja mallimaailmassa kovaa valuuttaa.

Steffi Cook Meksikon Elle-lehdessä. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Steffi Venäjän Glamour-lehdessä. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Australian Marie Claire. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Voit katsoa kuvan myös täällä.

Steffi Cook, Saara Sihvonen ja Anna Nevala. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Cookin Instagram-tilillä pääsee kurkistamaan mallintyöhön. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?