Paras hiusuutinen hetkeen: Farrah Fawcett -tukka tulee takaisin

Julkaistu:

Hiustyylit
Keväällä 2018 muotikansan tukka saattaa hulmuta aivan uudella, menneiden vuosikymmenten tyylistä inspiroituneella tavalla.
Trendejä asettava muotitalo Gucci marssitti jälleen kerran nörttimäisen suloiset mallinsa catwalkille Milanon muotiviikoilla viime viikolla. Gucci on yksi tämän hetken seuratuimmista ja nopeimmin hittituotteita toisensa perään luovista muotibrändeistä, joten näytöstä seurattiin jälleen silmä tarkkana.

Kun muut muotimerkit suosivat esimerkiksi simppeliä, päätä pitkin noruvaa hiustyyliä, Guccin mallien hiukset hulmusivat kuin Farrah Fawcettilla konsanaan. Hiusinspiraatiota haettiin 70-luvun tienoilta, ja mallit näyttivät lookeissaan kuin kopioilta nuorista Fawcettista ja toisesta hiusjumalattaresta Jane Fondasta.


Ensi kevään ja kesän mallistoa esittelevän näytöksen myötä ei voi kuin spekuloida, muuttuuko hiusmuoti jälleen laitetumpaan suuntaan.

Tekevätkö viime vuosina hiuksia vallinneet luonnollisuus, laittamattomuus ja huolettomuus tilaa yhdelle menneiden vuosikymmenten ikonisimmista tyyleistä, ja nähdäänkö maailman muotivaikuttajat pian ilmaviksi föönatuissa ja suureksi hiuspilveksi kiharretuissa hiuksissa?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt