Tähtien kummalliset kauneushoidot – Gwynethin intiimihöyrytys vienee voiton outoudessa - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tähtien kummalliset kauneushoidot – Gwynethin intiimihöyrytys vienee voiton outoudessa

Julkaistu: 8.9.2017 11:13

Miksi tyytyä perusjuttuihin, kun voi vetää vaikkapa vähän överiksi?

Kauneuden eteen voi tehdä vaikka, mitä jos käytössä ovat kaikki konstit ja reilusti pätäkkää.

Nicki Swift -sivuston listaa erikoisia kauneudenhoitorutiineja, joihin julkkisten tiedetään turvautuneen. Se onkin sitten eri asia, saako rahalle aina vastinetta – mutta vähintään mielenkiintoisia nämä hoidot ovat.

1. Verinen vampyyrihoito

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seurapiirihahmo Kim Kardashian tunnetaan ”vampyyrikasvohoidostaan”. Siinä hoidettavasta otetaan ensin verta, joka pistetään sitten takaisin hänen ihonsa alle. Tällainen veren kierrättäminen johtaa sivuston mukaan terveeseen hehkuun, parantaa ihon koostumusta ja voi häivyttää ryppyjä ja juonteita.

Vampyyrihoidon erikoisuudessaan laudalta lyö kuitenkin kalapedikyyri: Kardashian on käynyt Kreikassa huollattamassa jalkansa ihkaelävien kalojen avulla. Hoidossa eväkkäät napsivat kuolleen ihon jalkapohjista.

2. Tuntikausia kynsisalongissa

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Toisen televisiopersoona Kylie Jennerin kauneusrutiini ei ole niin tavaton, mutta sitäkin aikaavievämpi. Hän on kertonut People-lehdelle hoidattavansa kynnet joka viikko. Jenner joutuu istumaan kynsiensä ehostuksen takia paikallaan jopa neljästä viiteen tuntia.

3. Siistit hiukset liekin avulla

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Supermalli Alessandra Ambrosio puolestaan harjoittaa Brasiliasta lähtöisen olevaa velaterapiaa, jossa hiusten kaksihaaraisia poltetaan kynttilällä.

4. Linnun kakkaa kasvoille

Entisen Spice Girlin Victoria Beckhamin kauneusrutiini lienee yksi erikoisimmista: hän käyttää japanilaista kasvohoitoa, joka sisältää satakielen ulostetta. Jätös kuivataan ultraviolettivalon alla ja levitetään kasvoille. Sen tarkoituksena on avittaa ihoa taistelussa aknea ja vanhenemista vastaan. Nicki Swift -sivuston mukaan linnunkakan sisältämä guaniini saa kasvot hehkumaan.

5. Iilimato-detox

Näyttelijä Demi Mooren kauneuskikka kuulostaa varsin kivuliaalta: hän turvautuu iilimatojen apuun. Moore testasi iilimatoterapiaa ensimmäisen kerran osana puhdistuskuuriaan. Siinä ideana on, että iilimadot imevät veren ohella myrkyt ihmisestä.

6. Ei rauta- vaan kultanaamio

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä, israelilainen Bar Refaeli on julkaissut itsestään Instagramissa kuvan, jossa hänen kasvoilleen on levitetty kultanaamio. Eksoottisen naamion kerrotaan auttavan pigmenttiongelmiin ja akneen.

7. Etanan limaa ryppyihin

Näyttelijä Katie Holmesin kerrotaan käyttävän etanan limaa kasvovoiteena. Sen uskotaan auttavan arpiin ja ryppyihin. Limaseerumia suositaan Yhdysvaltojen lisäksi ainakin Koreassa ja Afrikassa.

8. Kansanparannusta

Näyttelijä Jennifer Anistonin selässä on nähty merkkejä kuppauksesta. Kuppauksessa hoidettavasta poistetaan laskimoverta käyttämällä kuppaussarvia tai imukuppeja, jotka kiinnitetään ihoon imemään verta alipaineen avulla. Myös näyttelijä Gwyneth Paltrown ja laulaja Justin Bieberin tiedetään olevan kuppauksen ystäviä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

9. Alakerran höyrypuhdistus

Kuppaus on kuitenkin vielä ihan peruskauraa verrattuna vaginahöyrytykseen, jossa Oscar-voittaja Paltrow myös käy.

Hän on kertonut sivuillaan, että hoidon tarkoituksena on puhdistaa kohtu infrapuna- ja marunahöyryn yhdistelmällä. Hänen mukaansa hoito ei ole vain höyrysuihku, vaan se saa aikaan myös ”energeettisen vapautumisen”, joka johtaa naishormonien tasapainottumiseen.

10. Purskuttelemalla raikas hengitys

Näyttelijä Lauren Conrad pitää suunsa hygieniasta huolta luonnollisin keinoin: hän harrastaa oil pullingia eli öljypurskuttelua. Purskuttelemalla 20 minuuttia teelusikallisen verran kookosöljyä tähti pyrkii vähentämään bakteerien määrää suussaan. Menetelmän avulla hän taistelee plakkia, pahanhajuista hengitystä ja iensairauksia vastaan.

Lue myös:

Haaveiletko nuorekkaammasta ihosta? Kikat, joita ihotautilääkäritkin hehkuttavat

Tiina Jylhä vaginan kauneushoidosta: ”Kuulostaa sokeeraavalta”

6 vinkkiä: Näin ikäistään nuoremmalta näyttävät naiset meikkaavat

5 keinoa saada hiukset kasvamaan nopeammin – asiantuntija kertoo

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?