MyStyle

Uudet hittilenkkarit ovat niin rumat että ne ovat kauniit – myytiin loppuun hetkessä

Julkaistu:

Muoti
Filan itkettävän ysärihenkisistä lenkkareista tuli muodikkaiden uusi suosikkikenkä.
Tämän hetken muotia määrittää tiivistettynä tietynlainen rumuus. 80- ja 90-luvuilta otetaan nyt vaikutteita, jotka näyttävät monen silmään suoraan sanottuna rumilta tai vähintäänkin menneiden vuosikymmenten peruspukeutumiselta.

Korkeavyötäröiset mutsifarkut, simppelit collegepuserot ja 80-luvun trendivärejä toistavat verkkapuvut eivät voineet olla kauempana muotikuvastosta vielä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä, mutta nyt ne kuuluvat monen muotitietoisen lempivaatteisiin.

Ei siis ihme, että kuin suoraan ysäriltä palanneet, ruman kauniit paksupohjaiset möhkölenkkarit ampaisivat tavaratalo Barney’sin myyntihitiksi. Ikoninen ja supersuosittu vaatemerkki Fila ja shoppailuparatiisi Barney’s loivat yhteistyössä lenkkarimallin, joka vilkkuu parhaillaan Instagram-kuvissa, ja joka myytiin hetkessä loppuun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Muotisivusto Who What Wear kertoo, että Filan vaaleanpunaiset Disruptor 2 Lux -kengät myytiin loppuun vain vähän sen jälkeen, kun ne saapuivat yksinoikeudella myyntiin Barney’sille. Nyt näyttää siltä, että myös valkoinen nahkainen versio on myyty loppuun kaikkialta.

Noin satasen hittilenkkareita tuskin siis saa omakseen, mutta ennustamme samankaltaisista popoista seuraavia hittikenkiä. Tervehdi uusia lempilenkkareitasi.

Luo tyyli

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt