MyStyle

Tesla-miljardööri Elon Muskin äiti saattaa olla upein näkemäsi nainen – tehnyt mallintöitä jo 50 vuotta

Julkaistu:

Tyylit
Maye Musk on uusin tyylimuusamme.
Tesla-pomona, avaruusyhtiö SpaceX:n toimitusjohtajana, PayPal-maksupalvelun perustajana, Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kesäkuussa eronneena neuvonantajana ja näyttelijä Amber Heardin hetkellisenä miljardöörimiesystävänä tunnettu Elon Musk on tuttu nimi jo monelle. Mies on ollut erinäisistä syistä otsikoissa vuosia, ja nyt Musk nostettiin jälleen esiin – tällä kertaa hieman yllättäen äitinsä takia.

The Huffington Post kertoo Maye Muskista, Elonin 69-vuotiaasta äidistä, joka on yksinkertaisesti upea ilmestys. Maye on tehnyt mallintöitä 15-vuotiaasta lähtien, nyt jo yli 50 vuotta. Hän esiintyy edelleen muotimaailman tapahtumissa ja muotikuvissa kauniisti harmaantuneissa hiuksissaan ja tyylikkäissä asukokonaisuuksissaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vaikka naisen Instagram-kuvat lyövät ällikällä, ne eivät ole ainut asia, mikä Maye Muskista kannattaa tietää. The Huffington Post kertoo, että vaikuttavan muotiuran lisäksi Maye on tuplamaisteri. Hän on sekä ravitsemusterapeutti että elintarviketieteiden maisteri. Ja tosiaan – kahden uransa rinnalla Mayella on kolme kuuluisaa lasta, Elonin lisäksi ravintoloitsija Kimbal ja elokuvantekijä Tosca.
”Vuosi 1965. Ensimmäinen kosmetiikkamainokseni. 50 vuotta myöhemmin edelleen kiireisenä. Työ pitää nuorena”, Maye kirjoittaa Twitterissä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muiden meriittiensä lisäksi ihailemme Mayen rohkeaa tyyliä. Tässä jälleen uusi tyylimuusa, jonka lookista voi ottaa oppia.


Maye Pariisin muotiviikoilla. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt