Kauneusagentti Juri Silvennoinen paljastaa komeutensa salat: ”Kello viiden parransänki on tärkeä elementti”

Julkaistu:

Me Naiset
Juri Silvennoinen, 45, on kohdannut ennakkoluuloja ulkonäkökeskeisellä alalla työskennellessään, mutta suhtautuu arvosteluun huvittuneesti.
”Joka aamu pesen kasvoni ja laitan iholle kevyen rasvan. Sitten juon paljon kahvia. Käytän pariakymmentä erilaista tuotetta viikossa salidödöt ja hammastahnat mukaan lukien. Kylppärinkaapistani tosin löytyy paljon enemmän purkkeja, sillä saan niitä testattavaksi työn puolesta.

Minulla on kuiva päänahka ja olen osittain kalju, joten käytän suihkussa kosteuttavia ja päänahkaa stimuloivia hiustuotteita. Kampaaja huomautti minulle kaljuuntumistaipumuksestani jo ollessani parikymppinen, mutta en pelästynyt. Kaljuus on ihan luonnollista, ei siitä tarvitse huolestua.

Kello viiden parransänki on ulkonäössäni tärkeä elementti, se on osa minua. Pari kertaa olen ajanut sen kokonaan pois, mutta näytän silloin ihan erilaiselta. Sanotaan, ettei parta pahoille kasva, minulle se kasvaa.”

Piut paut arvostelulle

”Toisinaan kohtaan ennakkoluuloja, koska teen töitä ulkonäkökeskeisellä alalla. Minua on kuvailtu muun muassa neitimäiseksi ja itseriittoiseksi. Suhtaudun arvosteluun huvittuneesti: ei minun tarvitse todistella muille mitään. Olen osittain elättänyt itseäni 30 vuotta tällä pärställä ja tiedän, miten rankkaa duunia tämä on.

15 vuotta sitten aloitin työt itsenäisenä meikkiagenttina. Välitän meikkaaja-kampaajia muun muassa lehtitaloille, mainostoimistoille, yrityksille ja morsiamille. Parasta työssäni on asiakkaiden ilo. On hienoa nähdä, kuinka jotkut suorastaan liikuttuvat ammattilaisen käsittelyssä.

Myös muoti on minulle tärkeä asia, vaikka oma pukeutumistyylini onkin maltillinen. Käytän hillittyjä vaatteita, esimerkiksi tummaa t-paitaa ja farkkurotsia. Nuorempana tykkäsin erottautua tyylilläni enemmän, lukiossakin kuljin puku päällä. Nykyään revittelen asusteilla, esimerkiksi näyttävillä kengillä. Pyrin aina pukeutumaan siististi tilanteen mukaan, löpöverkkarit ja pappahousut kuuluvat kotisohvalle.

En pelkää vanhenemista, sillä se ei tapahdu yhdessä yössä. Vähitellen omaan peilikuvaan tottuu. Vanhenemisen merkkejä voi myös hidastaa esimerkiksi hiuksia värjäämällä ja kasvoja rasvailemalla. Tai sitten olen vain tuudittautunut illuusioon, että mies paranee vanhetessaan.”

Juri Silvennoisen kauneuspaljastukset

Kauneuspaheeni

Auringonotto. Kesällä käyn päivittäin uimassa ja köllin altaan reunalla ruskettumassa, vaikka tiedän, että se vanhentaa eikä ole kai terveellistäkään. Mutta minkäs teet, päivettyneenä olo on freesimpi. Solariumissa en sentään enää käy. Ennen poltin myös tupakkaa, mutta nyt olen ollut jo useita vuosia ilman. Lopettaminen kirkasti ihoa.

Kauneusmokani

Kerran sain mallikeikan, johon piti lähteä heti. Olin toimistolla resuparrassa ja ajoin sen pois vessasta löytyneellä vaahdolla ja höylällä. Mutta vaahto olikin ladyshaveria: kasvojeni iho muuttui tulipunaiseksi ja pulisongitkin tipahtivat aineen vaikutuksesta irti. Selvisin kuvauksista silti.

Kauneusvinkkini

Hikoilen paljon, mutta mallina vaikkapa muotinäytöksessä en voi käyttää juurikaan hajusteita, koska ne tarttuisivat esittelemiini vaatteisiin. Siksi käytän erittäin tehokasta Absolut torr -antiperspiranttia, jota saa apteekeista. Se supistaa ihohuokosia ja vähentää hikoilua pitkäksi aikaa. Kannattaa kuitenkin varautua kirvelyyn: se tuntuu kainaloissa levityksen jälkeisen yön.

Juri Silvennoinen on 45-vuotias malli ja kauneusagentti, joka asuu Helsingissä. Hän on työskennellyt mallina 30 vuotta ja pyörittää omaa kauneusfirmaa Toimistoa. Juri nähtiin Huippumalli haussa -ohjelman tuomarina sarjan uusimmalla kaudella.

Lue lisää:

Juontaja-malli Maryam Razavin ykkösvinkki: näin onnistut kuvissa

Ei vain naisille! Tältä näyttävät seksikkäät miesten alusvaatteet

Mira Kasslin tyylistä: ”Voin pukea päälleni mitä vain, mutta en kuitenkaan mitään tuulipukuihmeitä”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt