MyStyle

Suomalaisten miesjulkkisten 8 hiusmallia, jotka sopivat myös naisille – kokeilisitko?

Julkaistu:

Me Naiset
Myös suomalaiset miesjulkkikset kelpaavat hiusidoleiksi. Miten olisi Jaajon grungetukka tai Pete Parkkosen kiharat?
Nainen! Kun seuraavan kerran menet kampaajalle, ota jokin näistä kuvista mukaan:

1. Peten pitkä pörrö


Moni nainen huokailee Pete Parkkosen hiusten ihanuutta, mutta ei tajua, että samanlaisen reuhakkeen voisi kasvattaa myös itselle. Peten tukasta voi matkia yhden tai useamman elementin: pituuden, kasarikiharat tai auringon haalistamalta näyttävän värin. Peten tukasta haaveilevien kannattaa hakea inspiraatiota myös Fabiolta, tuolta rakkausromaanien kannessa keikaroineelta miesmallilta.

2. Jonnen puolipitkä sänkytukka


Jonne Aaron on nyt mennyt leikkaamaan tukkansa lyhyemmäksi, mutta erityisesti tämä hänen edellinen hiusmallinsa toimii loistavasti myös naisilla. Puolipitkä, kevyesti sekainen ja laineikas bed head -tukka muistuttaa huippumalli Kate Mossin tukkaa.

3. Junon rastat


Vielä on kesää jäljellä! Rentoon kesäfiilikseen pääsee pyöräyttämällä tukan Junon tapaan rastoille.

4. Jaajon grungetyyli


Sanokaa mitä sanotte, mutta erottautuja valitsee Jaajon tyylin. Jaajon tukasta ollaan monta mieltä, mutta ainakin hieman rikotummalla leikkauksella eikä niin päätä myöten kammattuna myös naiset saavat tästä kivan lookin. Itse asiassa Jaajon tukka muistuttaa Nirvana-legenda Kurt Cobainin grungetyyliä. Tunnustatko kopioineesi, Jaajo?

5. Villen kiharat


Ville Valon hiustyyli on hyvin samanlainen kuin Jim Morrisonilla. Söpö luonnonkihara puolipitkä tukka sopisi myös monille naisille. Huonona hiuspäivänä Villen tyylistä voi kopioida pipot ja lakitkin.

6. Jerryn kevyet laineet


Huippumalli haussa -ohjelman voittajan Jerry Koiviston huipputukkaa katsoessa pitkätukkaisenkin tekee mieli pätkäistä hiukset lyhyeksi. Kevyet laineet syntyvät, kun annat hiusten kuivua itsestään ja suihkutat niihin hieman suolasuihketta. Jos sinulla ei ole luonnonkiharaa tukkaa, taiteile kevyitä laineita muotoiluraudalla.

7. Benjaminin kuohkea otsis


Sometähti ja laulaja Benjamin Peltosen pitkä otsatukka taipuu moneksi: välillä se on kuohkeaksi föönattu, välillä geelillä surffitukaksi sotkettu. Benjaminin tyylistä voisimme napata myös sivusinglauksen. Muistattehan miten hyvin se sopii esimerkiksi laulaja Saara Aallolle ja nyrkkeilijä Eva Wahlströmille?

8. Michaelin rokkitukka


Michaelin glam-tukka sopii itsevarmoille naisille. Rikottu linja ja pitkä otsatukka näyttää hyvältä kaikissa hiuspituuksissa ja -väreissä.

Lue myös:

Sopivatko lyhyet hiukset sinulle? Kahden sekunnin kikalla se selviää

Näin värjäät hiukset kotona: 15 ammattilaisen vinkkiä

Harkitsetko otsatukkaa? Tässä parhaat mallit eri kasvonmuodoille

Mietitkö permiksen ottamista? 9 kysymystä ja vastausta hiusten rakennekäsittelystä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt