Kamppailetko olkaimettomien liivien kanssa? Jumaloitu plusmalli antaa loistovinkin - MyStyle - Ilta-Sanomat

Kamppailetko olkaimettomien liivien kanssa? Jumaloitu plusmalli antaa loistovinkin

Ashley Graham on kenties maailman tunnetuin plusmalli.

Ashley Graham on kenties maailman tunnetuin plusmalli.

Julkaistu: 15.5.2017 18:50, Päivitetty 16.5.2017 11:55

Kun huippumalli Ashley Graham jakaa liivikikkansa, me kuuntelemme.

Ashley Graham, 29, tunnetaan upeista kurveistaan sekä kaikenlaisten vartaloiden puolestapuhujana ja perinteisten malli-ihanteiden rikkojana.

Ashley on noussut viime vuosina aina vain suurempaan suosioon: ensin ensimmäisenä plusmallina legendaarisen Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa, sitten muotiviikkojen näytöslavoilla, kansainvälisten vaateketjujen mainoskasvona ja äskettäin esimerkiksi Huippumalli haussa -ohjelman tuomarina ja oman uimapukumalliston luojana.

Ashleyta ihaillaan ympäri maailmaa, joten kun huippumallilla on tyylivinkki jaettavanaan, olemme kuulolla.

Ashleyta ihaillaan ympäri maailmaa, joten kun huippumallilla on tyylivinkki jaettavanaan, olemme kuulolla.

Nyt Ashley jakoi vinkkinsä olkaimettomista rintaliiveistä, kertoo muun muassa Huffington Post. Varsinkaan vähääkään suuremmilla rinnoilla olkaimettomien liivien käyttäminen voi olla kinkkistä – Ashleyn neuvolla homma helpottuu edes vähän.

– Vinkki olkaimettomien liivien käyttämiseen. Valitse yhtä numeroa pienempi koko, mutta vain liivien ympärysmitassa. Kikka pitää tytöt koholla tukahduttamatta niitä, Ashley kirjoittaa Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ashley on oikeilla jäljillä, sillä samaa sanoo itse kuningatar Elisabetin rintaliiviekspertti June Kenton. Yksi hänen parhaista vinkeistään oikeaa liivikokoa valittaessa on siirtyä kokotaulukossa ylöspäin vain kuppikoossa. Liivien ympärys saa olla nimittäin todella napakka, ja kokoa kannattaa vaihtaa lähtökohtaisesti kuppien kohdalla. Lue koko rintsikkavinkkijuttu täällä.

Ashley osoittaa itse, että kikka todella toimii.

Ashley osoittaa itse, että kikka todella toimii.

Tuoreimmat osastosta