MyStyle

Yksi tuote, jolla hiuksista saa supertuuheat – testasimme!

rac

Julkaistu:

Testattua
Rakennetuotteet ovat hiusmaailman uusi tulokas, joilla tukasta saa tuuhean ja kampauksesta näyttävän ja kestävän.
Texture- eli rakennetuotteet ovat erilaisia, nimensä mukaan rakennetta ja tekstuuria hiuksiin tuovia suihkeita, voiteita ja vahoja. Rakennetuotepullot ja -purkit täyttävät pikkuhiljaa kosmetiikkaosastojen hyllyjä, mutta mitä ihmettä niillä pitäisi tehdä?

Rakennetuotteet yhdistävät kuivasampoon ja hiuslakan parhaita puolia, kertoo kampaaja Taavi Vuokkovaara äskettäin julkaisemallamme videolla. Erilaisten texture-tuotteiden avulla saa tehtyä helpon ja nopean tyvikohotuksen sekä luotua kestävän kampauspohjan, sillä rakennetuote tekee hiuksesta tavallista karheamman. Hiuksiin tulee pitoa, ja samalla ne näyttävät ja tuntuvat tuuheammilta ja paksummilta.

Testasimme uudet rakennetuotteet eri valmistajilta eri hintaluokissa ja kävimme ammattilaisen opissa kokeilemassa, mitä rakennetuotteet saavat hiuksissa aikaan. Katso yllä olevalta videolta, kuinka rakennetuotteet muokkaavat tavallisista lainemaisista kiharoista valtavan hiuspilven.

Lisäksi testasimme yhdeksän rakennetuotetta pumpulimaisiin ja hentoihin suomalaishiuksiin.

5 tuotetta, joista on helppo tykätä:

Balmain Paris Texturizing Volume Spray 27 € / 200 ml


”Levitin tuotteen kuiviin hiuksiin. Spray on helppo levittää ja tuntuu tosi kivalta hiuksissa. Hiuksiin sai oitis tekstuuria. Illallisella ystäväni kysyi, olenko käynyt kampaajalla, sillä hiukseni näyttivät hänen mielestään niin hyviltä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kokeilin tuotetta kahteen otteeseen. Lopputulos oli parempi, kun lisäsin vielä lakkaa päälle. Hiuksista tuli jämäkät, pumpulimaisuus oli poissa.”

Sebastian Texture Maker 32,50 € / 150 ml


”Pumppupullo on ihanan freesi. Hiuslakkojen tunkkaisia tuoksuja pelkäävänä pidän tästä, koska haju ei ole tymäkkä, ja aine tulee pullosta hillitysti. Levitä kuitenkin isomman matkan päästä, sillä muuten suihku ei leviä tasaisesti ympäri hiuksia.

Tuote ei anna erityisen massiivista lopputulosta, mutta sitä on miellyttävä käyttää.”

Moroccanoil Dry Texture Spray 29 € / 205 ml


”Lisään sprayn kuiviin hiuksiin. Toimii! Lisää kuohkeutta vaivattomasti. Helppoudesta plussaa. Tuote on pakkauksineen kokonaisuudessaan kiva.”

IdHAIR Mé Beach Styler 14,90 € / 125 ml


”Tämän tuotteen voi lisätä joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Itse kokeilen sitä kuiviin hiuksiin ja saan todellisen surffitukan.

Surffitukka ohuissa hiuksissa ei valitettavasti kestä kauan, mutta yhden illallisen ajan huoleton look toimii. Koko päivän tuote tämä ei ole.”

Lanza Healing Style Dry Texture Spray 27,50 € / 300 ml


”Tuote muistuttaa ehkä eniten tavallista hiuskiinnettä. Suihkutin tuotetta kuiviin hiuksiin, ja se toi kyllä rakennetta. Tosin ääni on painettaessa kova ja hiuslakkamainen tunkkainen tuoksu ahdisti ja pakotti poistumaan kylpyhuoneesta.”

4 tuotetta, jotka eivät vakuuta heti:

Biozell Professional Texturizing Spray 6,50 € / 300 ml


”Tämäkin tuote on hiuslakkamainen. Levitän sprayta kuiviin hiuksiin. Haju on turhan tunkkainen makuuni, eikä tuote tuo mainittavaa tekstuuria hiuksiin.”

KMS Add Volume Liquid Dust 29 € / 50 ml


”Lisään ohjeiden mukaan pyyhekuiviin hiuksiin muutaman pumppauksen ja föönaan. En huomaa mitään vaikutusta suuntaan tai toiseen. Olisikohan pitänyt lisätä muutama pumppaus enemmän?”

Sim Forme Puffed Look Texturizing Wax 16,90 € / 100 ml


”Olen nukkunut yön yli märillä hiuksilla. Virhe! Hiukset ovat aamulla kuin sähköiskun saaneet. Otan avuksi Formen Puffed Lookin.

Lisään muutaman pumppauksen kuiviin hiuksiin. Vaha on tarkoitettu erityisesti lyhyille tai puolipitkille hiuksille, omani ovat pitkät. Onkohan tässä syy sille, etten juurikaan näe vaikutusta?”

Moroccanoil Texture Clay 29 € / 75 ml


”Tuotteen voi levittää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Itse lisään tätä kuiviin hiuksiin. Tuote ei tunnu sopivan pitkille ohuille hiuksille, hiukset jäävät vähän tahmaisiksi. Pitäisi varmaan olla paksut ja lyhyet hiukset, jotta tämä toimisi.”