Tässä on rohkein housumalli juuri nyt – jakaa varmasti mielipiteet

Julkaistu:

Muoti
Mitä kreisimmät lahkeet, sen parempi.
Housujen ja farkkujen lahkeet lähtivät levenemään monen vuoden tauon jälkeen jälleen pari sesonkia sitten. 70-lukua henkivät farkut ilmestyivät vaatekauppoihin ja muotivaikuttajien päälle rytinällä, ja silmä sai taas tottua muunkinlaisiin lahkeisiin kuin tiukkoihin pilleihin.

Perinteiset flare- ja boot cut -mallit eivät kuitenkaan ole mitään tämän kevään ja kesän housutrendiin verrattuna: farkuissa ja housuissa nähdään nyt valtavia leveneviä lahkeita, jotka tuovat mieleen kellohelmat ja flamencovaikutteet.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.


Lahjetrendi nousi katutyylin lempimalliksi kevään muotiviikoilla, ja nyt kansainvälisesti seuratut muotivaikuttajat tuntuvat vetävän kellolahkeisia housuja jalkaan yksi toisensa jälkeen.

Trendi ei katso tyyliä tai materiaalia – sekä kangashousuja että denimiä yhdistetään paitapuseroihin, nahkatakkeihin, trensseihin, nilkkureihin, pistokkaisiin ja ballerinoihin.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.


Valtavat, röyhelömäiset lahkeet eivät kuitenkaan ole vain katumuotitähtien juttu. Statement-lahkeet ovat saapuneet tänä keväänä myös ketjuliikkeiden valikoimiin, ja omat trendipöksyt saa edullisesti joko kangashousuina tai farkkuina.

Näillä housuilla luot näyttävän tyylin – jos vain rohkenet.

Ota kantaa

Pukisitko nämä housut yllesi?

Kyllä, ihanat! 19% En todellakaan. 81%
Ääniä yhteensä 3856

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt