Nukuitko pommiin? Näillä 6 nopealla vinkillä näytät silti upealta

Julkaistu:

Kodin Kuvalehti
Aamulla on usein minuutit kortilla, mutta nuhjuisenakaan ei huvittaisi lähteä liikenteeseen. Stylisti-meikkaaja Sohvi Nyman vinkkaa, kuinka saat minuuteissa ilmeesi kirkastumaan.

1. Tasoita iho meikkivoiteella

Useimmilla suomalaisilla on punakirjava iho. Jos yökin on tullut nukuttua kehnosti, tummat silmänaluset vielä lisäävät kasvojen värikirjoa. Levitä kasvoille väriä tasoittava bb- tai cc-voide. Kun ihon sävy on tasainen, kasvot näyttävät heti virkeämmiltä.

2. Unohda ripsiväri mutta ojenna kulmakarvat

Ripsiväri on monelle aamun ykkösmeikki, mutta kiireessä värillä saattaa sohia pitkin naamaa. Jos meikkaamiseen on vain pari minuuttia aikaa, kannattaa ripsivärin sijasta huolehtia kulmista. Ne tuovat kasvoihin eloa.

Kulmakynää nopeampi tapa on haroa kulmiin kulmakarvageeliä. Harjalla levitettävä geeli antaa sävyä, mutta ei vaadi pikkutarkkaa työtä.

3. Puhdista hiukset kuivasampoolla

Jos et ehdi pestä hiuksia, suihkauta niihin kuivasampoota tai hiero päähän hiuspuuteria. Ne poistavat päänahasta lian, jolloin hiukset näyttävät puhtaammilta. Harjaa hiukset ja nosta ne ylös vaikkapa nutturalle.

4. Vältä löysiä vaatteita

Jos olet muutenkin väsyneen näköinen, löysänä päällä roikkuva paita tekee sinusta entistä nuutuneemman oloisen. Valitse vaatteet, jotka ovat vartalonmyötäiset, mutta eivät purista.

Musta väri saa kasvot näyttämään kalpeilta, joten jätä tumma poolopaita suosiolla kaappiin. Jo sininen, ruskea tai harmaa ovat pehmeämpiä vaihtoehtoja.

5. Luota mekkoihin

Kiireisen varmin valinta on pitkähihainen mekko. Siinä yhdistyvät niin yläosa, alaosa kuin päällysneulekin. Sukkahousut jalkaan, mekko niskaan ja valmista tuli!

6. Muista edes deodorantti

Jos et aamulla ehdi tehdä mitään muuta, sipaise nopeasti deodoranttia kainaloihin. Kun tukka törröttää ja silmäpussit erottuvat naapuriin saakka, raikkaat kainalot tuovat edes pientä varmuutta päivään.

Vinkit antoi stylisti-meikkaaja, Olet ihana -tyylikirjan kirjoittanut Sohvi Nyman.

Lue lisää:

Menitkö nukkumaan hiukset märkinä? Näin saat ne kauniiksi

Nypi kulmat kauniiksi

Riikka Niemelä: En ole koskaan suostunut näkymättömäksi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt