Muotifarkuista vilkkuvat nyt pakarat – tämä villitys vaatii jo pokkaa

Julkaistu:

Farkkumuoti
Kääntyisiköhän Levi Strauss haudassaan tämän farkkutrendin nähtyään?
Uusi viikko, ja jälleen uusi farkkutrendi muotimaailmassa. Jos tänä keväänä ovat ihmetyttäneet jo esimerkiksi ballerinamaiset röyhelölahkeet ja palastellut varjofarkut, seuraavaksi on luvassa vielä jotain paljon kohauttavampaa.

Muotijulkaisut ympäri maailman uutisoivat tämän hetken trendikkäimmän muotimerkin Vetementsin ja ikonisen farkkuvalmistaja Levi’sin yhteistyöfarkuista. Farkkujen takamusta ja reisiä koristavat vetoketjut, jotka saa avattua – ja jotka näin ollen paljastavat siivun reittä tai pakaraa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.


VETEMENTSxLEVIS-farkut tuntuvat olevan jatkoa jo viime kesänä alkaneelle farkkupepputrendille, jonka käynnisti trendsetter Kylie Jenner. Kylie julkaisi Instagram-tilillään asukuvat, joissa pakarat vilkkuivat farkkujen takamuksen alle tehdyistä revityistä aukoista.

Samaa lookia kokeili äskettäin myös näyttelijä Ariel Winter, jonka rentoihin valkoisiin farkkuihin on repäisty alapakaraa vilauttavat aukot. Kun julkkikset ja nyt vielä seurattu ja muotipiireissä arvostettu Vetementskin suosivat farkkutyyliä, ennustamme, että peppusiivut vilahtelevat farkuista jos toisistakin tulevana kesänä.Kylie Jennerin farkkulook viime kesältä. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.Ariel Winterin farkkutyyli huhtikuun alulta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt