Outo varvastemppu, jolla onnistut silmänrajauksissa – et usko ennen kuin kokeilet

Julkaistu:

Kauneuskikka
Kuinka varpaat liittyvät onnistuneeseen silmänrajaukseen? Anna kun kerromme.
Silmänrajausten tekeminen on haasteellista puuhaa – sen lisäksi, että täydellisen muodon hakemiseen ja opettelemiseen kuluu aikaa, hommaa ei helpota se, että epävakaalla kädellä ja eye linerilla tai siveltimellä tulee tökittyä väriä väärään paikkaan juuri, kun täydellinen silmämeikki alkaa olla valmis. Mikä siinä onkin, ettei rajauksia saa sudittua paikoilleen yhtä vakaalla kädellä silmiin kuin vaikkapa huuliin!

PureWow-sivusto saapuu onneksi hätiin ja kertoo uskomattomasta niksistä, jolla rajauksen pitäisi sujua helposti ja ilman haparointia ja vapinaa. Salaisuus vakaan silmänrajauksen takana löytyy sivuston mukaan varpaista.

Mitä?

PureWow’n mukaan meikkitaiteilijat käyttävät kikkaa, kun he tekevät omaa meikkiään. Et tarvitse siihen mitään muuta kuin lempilinerisi, pöytäpeilin ja käpristetyt varpaat. Aseta peili pöydälle niin, että katsot siihen yläviistosta, jolloin voit pitää silmäsi lähes kiinni, mutta näet kuitenkin mitä teet. Sitten vain istut ja kipristät varpaasi koukkuun – tadaa, käsi on vakaa ja varma kuin taikaiskusta. Jostain syystä varpaiden tiukka kipristäminen lopettaa käsien tärinän ja antaa sinun piirtää rajaukset rauhassa.

Temppua oli pakko testata itsekin. Ja kyllä, se toimi. Täydellisen muotoisten siipimäisten rajausten tekeminen vaatii edelleen harjoittelua ja taitoa, mutta ainakin käsi tuntui varvaskikan ansiosta vakaammalta kuin koskaan ennen, eikä rajauksissa näkynyt tietoakaan vapinasta tai haparoinnista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt