Onko sinullakin neliöpylly? 3 vaatetta, joilla saat sen näyttämään upealta

Julkaistu:

Pukeutumisvinkit
Nämä vaatteet imartelevat muotojasi parhaiten.
Women’s Health etsi neliömäiselle, kulmikkaalle pepulle parhaat vaatekappaleet. Neliönmallinen takapuoli jatkuu lantiolta suorassa linjassa reisien yläosaan, joten siihen kaivataan usein hieman pyöreyttä.

Näillä vaatekikoilla imartelet muotojasi.

Raitahousut

Suorat housut ja pystyt raidat eivät välttämättä kuulosta unelmayhdistelmältä peppusi kanssa, mutta kokeile rohkeasti: housujen ohuet pystyraida luovat lantiolle pyöreyttä, sillä ne kaartavat pepun kohdalla vyötäröltä ulospäin ja saavat sen näyttämään näin pyöreämmältä.


Farkkujen yksityiskohdat

Farkuissa kannattaa kiinnittää huomiota takapuolen yksityiskohtiin. Taskujen kannattaa olla mahdollisimman lähellä keskisaumaa ja pakaroiden yllä kulkevan vaakasauman, taskujen alareunojen ja taskuissa mahdollisesti olevien koristeommelten V:n muodossa – nämä keinot hämäävät peppua neliömäisestä pyöreäksi.


Leveät shortsit ja A-linjaiset hameet

Neliömalliselle pepulle sopivat hyvin A-linjaiset ja korkeavyötäröiset hameet ja shortsit, jotka piilottavat kulmikkuuden. Suhteellisen korkealta vyötäröltä leveiksi laskeutuvat helmat ja lahkeet häivyttävät neliömäisyyttä ja saavat pepun näyttämään täyteläiseltä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt