Kartetuin hiustyyli juuri nyt: Melania Trump -tukka

Julkaistu:

Me Naiset
Hollywood-laineet korvaa sähäkkä polkkatukka.
Katso Melania Trumpin, tuoreen Yhdysvaltain ensimmäisen naisen, hiuksia.

Mitä näet?

Melanian hiustyyli on tuttua Hollywood-mallia: keskijakaus ja täydellisesti föönatut laineet pitkissä, sileissä hiuksissa. Väri ei ole liian blondi, mutta siinä sekoittuvat sopivasti vähän tummemmat ja vaaleammat suortuvat, jotka luovat vaikutelman tuuheasta kuontalosta.

Etenkin rouva Trump on sen takana, että ylelliseltä näyttävä hiustyyli on menossa kovaa vauhtia pois muodista ja siitä luopuvat yksi toisensa jälkeen myös nimekkäät naisnäyttelijät.

Korvaaja klassiselle hiustyylille onkin jo selvillä. Hieman pörröinen polkka on uusi ”voimatukka”, kirjoittaa The Times.


Myös Vanity Fair -aikakauslehti ohjeistaa verkkosivuillaan välttämään Melania-tukkaa.

Pitkä polkkatukka, lob eli long bob, on tietenkin ollut muodikas jo hyvän aikaa ennen Donald Trumpin presidenttiyttä. Vaalivoiton jälkeen hiustyyli on kuitenkin ollut myös tapa protestoida. Näyttelijä Olivia Wilde suosi pitkään klassista Hollywood-tyyliä, mutta viime vuoden lopulla hän jakoi Instagramissa kuvan tuoreesta hiustyylistään. Postauksen tunniste oli #nomoremelaniahair, ei enää Melania-tukkaa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt palkintogaalakaudella punaisilla matoilla nähdäänkin entistä vähemmän pitkiä ja klassisia laineita.

The Timesin mukaan sähäkkä polkkatukka on niille täydellinen vastakohta, sillä se ei kieli tuntikausien föönaussessioista ja kalliista kampaamokäynneistä (vaikka takuulla ammattilaiset ovat tehneet huolettoman tyylin eteen yhtä paljon töitä kuin viimeistellynkin). Vähän rähjäisemmässä tyylissä asenne ratkaisee.

Lue myös:

Sopivatko lyhyet hiukset sinulle? Kahden sekunnin kikalla se selviää

Veriappelsiini – alkuvuoden himoituin hiusväri

Pesetkö hiuksesi illalla? Ei välttämättä kannattaisi

Tee elämästäsi helpompaa! 13 asiaa, jotka voit jättää tekemättä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt