MyStyle

Uusi, yllättävä klassikkovaate: pörrö ei jäänytkään yhden talven trendiksi

Julkaistu:

Metti
Tyylibloggaaja Metti Forssell rakastui pörrötakkiin.
Jälleen tänä syksynä ja alkutalvesta tekoturkistakkeja on näkynyt paljon niin katukuvassa kuin muotilehtienkin sivuilla. Muutamia vuosia sitten trenditakin nimeä kantanut tekoturkis on vakiinnuttanut paikkansa klassikkotakkien joukossa.


Vuosi toisensa jälkeen on ihanaa kaivaa kaapista esille tuo pehmoinen takki, joka on samalla tyylikäs ja naisellisen räväkkä. Tämä takki jos joku tuo hieman ylellisyyttä asuun. Sen voi yhdistää hienosti kauniin mekon kanssa tai ihan vain arkisesti neuleen ja farkkujen parina. Tekoturkis on paitsi muodikas myös lompakolle ja useimpien omalletunnolle aitoa turkista ystävällisempi valinta – ihan täydellistä!


Jos tuntuu, että hallitseva ja pörröinen statement-takki on itselle liikaa, voit aloittaa vähemmälläkin. Nyt myös erilaiset tekoturkiskaulurit ja -liivit ovat trendikkäitä. Turkiskaulurin voi yhdistää esimerkiksi klassiseen villakangastakkiin tai turkisliivin muhkeaan pooloneuleeseen. Käsilaukkuusi voit myös ripustaa supersuloisen ja -trendikkään karvapallon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt