MyStyle

Taas uusi ”junttitrendi” – sopii täydellisesti Suomeen

Julkaistu:

Takkitrendi
Tänä talvena ei palella: laskettelutakin voi pukea nyt kaupungillekin.
Mitä tennissukat ja sandaalit edellä, sitä laskettelutakit perässä. Viime vuosina vaatekappaleet, joita ei aiemmin olisi voinut kuvitellakaan pukevansa päälleen ihmisten ilmoille, ovat nousseet kuumimmiksi trendeiksi.

Juntti on siis uusi musta, ja nyt urheilusukkien, hiihtareiden, sukkahousu-korkosandaaliyhdistelmien ja muotinäytöskelpoisten Crocsien rinnalle on noussut laskettelutakki – mitä värikkäämpänä, sen parempi. Balenciaga, yksi maailman seuratuimmista ja trendikkäimmistä muotitaloista, esitteli syys-talvimallistossaan takit, jotka tuovat erehdyttävästi mieleen suomalaisen hiihtoloman, lasketteluhisseihin kampeamisen, jäätyneen nenän, märät hanskat ja minttukaakaon.


Täällä pohjolassa trendistä kannattaa tietysti ennemmin iloita kuin inistä. Mikään takavuosien takkitrendeistä ei nimittäin ole ollut Suomen talveen yhtä käytännöllinen kuin tämä.

Kiitämme siis Balenciagaa ja suuntaamme talvitakkiostoksille henkkamaukan sijaan urheiluliikkeeseen. Tyylissä ei voi mennä pieleen, kunhan muistaa jättää aiemmin niin trendikkäät murretut ja maanläheiset värit kauppaan ja valita takkirekeiltä sen kaikkein värikkäimmän yksilön.

9 takkia, joilla luot tyylin

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt