Huippusuunnittelija puolustaa Melania Trumpia: ”Hän on kaunis nainen”

Julkaistu:

Melania Trump
Kaikki muotisuunnittelijat eivät ole samaa mieltä Melaniaa boikotoivan Sophie Thealletin kanssa.
Kerroimme aiemmin tällä viikolla, kuinka Michelle Obamaakin pukenut suunnittelija Sophie Theallet julkaisi Twitterissä avoimen kirjeen, jossa hän kertoi kieltäytyvänsä kaikesta yhteistyöstä tulevan ensimmäisen naisen Melania Trumpin kanssa ja kehotti muitakin muotisuunnittelijoita tekemään samoin. Theallet ei hyväksy Donald Trumpin vaalikampanjoinnin aikana osoittamaa rasismia, seksismiä ja muukalaispelkoa, joten hän ei halua olla tekemisissä myöskään tämän vaimon kanssa.

Julistuksesta nousi luonnollisesti kohu, ja mielipiteitä jaettiin sosiaalisessa mediassa ja kommenttiosioissa puolesta ja vastaan. Nyt WWD kertoo, että ikoninen yhdysvaltalaissuunnittelija Tommy Hilfiger on ottanut kantaa Thealletin boikottiin.

– Melania on kaunis nainen, ja minun mielestäni jokaisen suunnittelijan pitäisi olla ylpeä siitä, että saa pukea häntä, Tommy Hilfiger sanoo WWD:lle.

– Minusta tässä asiassa ei tulisi ottaa poliittista kantaa. Kaikki pukivat iloisina myös Michellea. Molemmat näyttävät upeilta muotiluomuksissa, hän jatkaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt