MyStyle

MyStyle listaa: 5 + 1 viime hetken isänpäivälahjaa

Julkaistu:

Isänpäivä
Isänpäivä on täydellinen hetki hemmotella myös miestä kosmetiikalla – tai supersöpöillä boksereilla.
Isänpäivää vietetään tulevana sunnuntaina. Jos lahjan hankkiminen takkuaa, nappaa talteen nämä vinkit.

1. Parranhoito

Näkyykö viime vuosien partatrendi teidänkin perheessänne, tai onko isä ajanut partaa niin pitkään kuin muistat? Kosmetiikkatuotteet eivät välttämättä vieläkään kuulu kaikkien miesten arkeen, mutta kullanarvoisesta parrastaan moni haluaa pitää huolta.

Esimerkiksi miesten kosmetiikkamerkki Bulldogilta löytyykin kokonainen partasarja, johon kuuluu parranajoa helpottavia voiteita ja geelejä sekä partaöljy. Näistä saattaa innostua isä jos toinenkin.


2. Hiustenmuotoilu

Vähänkin pidempihiuksisille isukeille voi harkita myös hiustenmuotoilutuotteita. Kotimaiselta Biozellilta löytyvät esimerkiksi tyylikkäät hiusvaha ja -geeli.


3. Suihkutuote

Kaikki samassa paketissa -mentaliteetti tuntuu olevan monen miehen mieleen, joten sekä sampooksi että suihkusaippuaksi tarkoitettu pesuainepullo on mitä luultavimmin kelpo lisä kylpyhuoneeseen.


4. Hiukset ja parta kuosiin

Moni mies on kuuleman mukaan mieltynyt kylppärin hyllyllä makaavan Tangle Teezer -kulttiharjan pinkkiin perusversioon, jota lainataan muka huomaamattomasti ja salaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Merkki tarjoaa kuitenkin myös miehille oman takkuharjaversionsa. Ikioma hius- ja partaharja voi olla hymyä aiheuttava isänpäiväyllätys.


5. Luksusta ihonhoitoon

Yon-Ka-sarjan ihonhoitotuotteet ovat varsinaista luksusta: jokaisesta tuotteesta löytyy erilaisia vaikuttavia ainesosia, kuten lakritsia, limen eteeristä öljyä, kurpitsansiemenöljyä, greippiuutetta, sypressinkäpyä ja kalliokieloa.

Sarja sopii lahjaksi siis hieman vaativampaan makuun. Ja vaikka tuotteet onkin suunniteltu paksummalle ja päivittäisen parranajon rasittamalle iholle, saattaa olla, että näillä purkeilla käy välillä myös lahjan antajan käsi.


+ 1. Perinteiset bokserit uudella tvistillä

Bokserit ovat yksi perinteisimmistä lahjoista, mutta se ei tarkoita, että ne olisivat tylsä vaihtoehto – varsinkaan, kun nyt niissä seikkailevat Muumit.

Kaupunkikalsarit Oy:n uudet muumibokserit on lanseerattu tässä kuussa. Mustavalkoiset, alkuperäisillä piirroksilla kuvitetut bokserit ovat tyylikäs mutta humoristinen lisä isän asukokonaisuuksien alle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt