MyStyle

Vihdoin! Kenzo x H&M -malliston kuvat julkaistiin – revitäänkö tämäkin mallisto käsistä?

Julkaistu:

Vaatemallisto
Jo vuosittaiseksi perinteeksi muodostuneen H&M:n yhteistyömalliston suunnittelee tänä vuonna pariisilaismuotitalo Kenzo. Odotetut mallistokuvat julkaistiin juuri.
Marraskuun alku on taas tänäkin vuonna odotettua muotiaikaa: H&M tuo jälleen uuden yhteistyömalliston myyntiin 3. marraskuuta valikoituihin myymälöihin ja verkkokauppaan. Tänä vuonna oman mallistonsa on luonut pariisilaismuotitalo Kenzo ja sen pääsuunnittelijat Carol Lim ja Humberto Leon.


Huippusuunnittelijoiden luomista mallistoista on kamppailtu ympäri maailmaa jo monena talvena. Yhteistyömallistoja on julkaistu vuodesta 2004, ja omat luomuksensa vaatejätin hyllyille ovat tuoneet aiemmin muun muassa Karl Lagerfeld, Lanvin, Isabel Marant ja Alexander Wang.

Erityisen suosittu oli viime vuoden Balmain-mallisto, jonka vaatekappaleet nähtiin ennen lanseerausta lukuisten eturivin julkkisten päällä, revittiin julkaisuaamuna henkareilta ja myytiin loppuun silmänräpäyksessä. Kerroimme Balmain-hysteriasta viime vuonna muun muassa täällä ja täällä.


Tänä vuonna Kenzon värikäs ja räväkkä mallisto tuskin on yhtä monelle niin suuri must have -kohde kuin edellisvuoden Balmain, mutta jonoja on oletettavasti tänäkin vuonna luvassa. Viime vuonna malliston hintahaarukka liikkui 20–500 euron välillä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt