MyStyle

Luulitko, että kalsarimuoti on jo ohi? Leggingsit ovat sittenkin kuumaa kamaa – näin ne puetaan nyt

Julkaistu:

Leggarit
Näillä kolmella tyylillä jopa epähousuista leggingseistä saa muodikkaat.
Kyllä, muotiviikot vilisivät housuja, jotka luulimme jo haudanneemme muotimokien historiaan. Leggingsit voi sittenkin pukea ihmisten ilmoille – esimerkiksi näillä tavoilla.

1. Hiihtarit

Hiihtarit ovat palanneet! Periaatteessahan ne eivät ole aivan leggingsit, mutta käytännössä homma on sama: eivät ne housutkaan ole.

Hiihtareita nähtiin ainakin muotivaikuttajien Celine Aagaardin ja Pernille Teisbaekin päällä.Myös stylisti ja tyyliguru Pernille Teisbaek vetäisi muotiviikoilla hiihtarit jalkaan ja yhdisti ne Aagaardin tapaan valkoisiin avokkaisiin. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ja vaikkei leggingsejä valitsisikaan, myös muiden housujen kanssa koron tyveen voi sujauttaa pidikkeen. Muotiviikoilla nähtiin myös stailaus, jossa housu- ja korkkarilook tuunattiin kuminauhaklipseillä.


Vaikka hiihtarityyli on nyt se kaikkein trendikkäin tapa käyttää leggingsejä, katutyyleistä bongattiin pari muutakin ajankohtaista kikkaa pukea leggarit.

2. Tanssijan tyylillä

Tanssijoiden vaatetuksesta haetaan vaikutteita syysmuotiin vahvasti, ja tanssijoiden treenihetkeä henkivät vaatteet ja asusteet näyttävätkin nyt hyviltä.

Esimerkiksi puuteriset leggingsit voi yhdistää balettitossumaisiin kenkiin – tai edes etäisesti kärkitossujen nauhoja kopioiviin korkkareihin.


3. Perinteinen sporttilook

Toisenkinlainen sporttisuus on edelleen trendikästä, joten leggingsit voi yhtä hyvin sujauttaa tennissukkien sisään. Enää tähän tyyliin ei kuitenkaan lisätä lenkkareita, vaan mielellään mahdollisimman kaukana urheilullisuudesta olevat kengät.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt