Vieläkö muistat pinkit velourverkkarit? Nämä 5 jo kuopattua trendiä on taas muodissa

Julkaistu:

taas muodissa
Nämä supertrendikkäät vaatteet saattavat jo löytyä kaapistasi.
2000-luvun alun muotivirtaukset näkyvät jälleen catwalkeilla ja muodista kiinnostuneiden yllä. Moni näistä vaatteista saattaakin vielä löytyä kaapin perukoilta tai ikuisesta kirppispinosta!

Jo aiemmin on puhuttu leggingsien paluusta, vaikka suomalaisnaisten päältä ne eivät ole vuosikymmenessä kadonneet minnekään. Elle listasi kuopattuja trendejä, jotka palaavat takaisin. Ja siellä on juuri samaa aikakautta, isoja logoja ja kokoverkkareita.

1. Logomania

Juuri kun oli tullut aika, että mitä huomaamattomalla merkki vaatteessa tai asusteessa on, sitä tyylikkäämpää. Nyt nimi on juttu, jota huudetaan vaikka koko kankaan leveydeltä.


Tuore esimerkki on vaikka H&M-yhteistyön tulos Kenzon kanssa. Kun hanskassa lukee KENZO koko käsivarren leveydeltä, sitä on vaikea olla huomaamatta.

2. Rekkislippis

Rekkakuskin lippistä on näkynyt miesten lisäksi myös naisten ja lasten päissä jo tämän vuoden ajan. Naiset saattavat yhdistää maskuliinisen äijälippiksen rentoon athleisure-vaatetukseen ja näyttää tyylikkäiltä.


Lasten ja naisten suosikeiksi ovat nousseet Suomessa esimerkiksi Vimma-merkin Letti-lippikset.

3. FCUK

Statement-paitoja näkyy taas. FCUK sitä ja FCUK tätä.

Mallikaunotar Gigin pikkusisko Bella Hadid nähtiin vastikään hieman suorasukaisemmassa t-paidassa, jossa lukikin kissankokoisilla kirjaimilla oikeinkirjoitettuna Fuck You.

4. Velourpuvut

Juicy Couturen velourpukuja ei voi unohtaa, sillä niihin pukeutuivat kaikki 2000-luvun alun supertähdet Paris Hiltonista lähtien. Joillekin se oli lentoasu, joillekin normiasu iltalenkille, ja Paris nähtiin niin pinkissä kuin vaaleansinisessäkin verryttelyasussaan.

 


Coutourea niistä tuli nyt, kun Vetements lanseerasi velourasut uudelleen.

5. Verkkatakit

Takkeja tai kokoverkkapukuja käyttivät 2000-luvun alussa kaikki Madonnasta lähtien, ja varsinkin brittirocktähdet verhoutuivat niihin.

Verkkatakkeja alkoi taas näkyä vuoden alusta, kun muotitalot esittelivät uudet mallistonsa. Ellen mukaan verkkatakki sopii varsinkin naisille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt