MyStyle

Kuvat: Tältä näyttävät kevään trendikkäimmät kengät – valitse hapsut tai tohvelit

Julkaistu:

Kurkistus kevään ja kesän 2016 kenkämuotiin osoittaa, että hapsut ja paksupohjaiset sandaalit ovat in.
Kuinka mukavaa olisikaan jo päästä eroon takeista, myssyistä ja paksuista villakerroksista? Itse odotan, että saan heittää raskaat talvisaappaat kaapinperukoille ja vaihtaa ne kevyisiin kesäkenkiin.

Vielä muutamia kuukausia joudumme lämpimiä kelejä varmasti odottelemaan, mutta silmäillähän tulevan kevään ja kesän trendikkäimpiä kenkäpareja jo saa.

1. Lenkkarit

Mukavat ja rennot kengät voivat olla myös muodikkaat. Lenkkarit yhdistetään usein vain arkisiin asuihin, mutta voit rohkeasti kokeilla myös trendikästä lenkkareiden ja mekon yhdistelmää!


2. Piikkikärkiset ballerinat

Ballerinojen kärki pitää olla ensi kesänä kapeneva. Valitse täysin yksinkertaiset ja klassiset kapeakärkiset ballerinat tai esimerkiksi malli, jossa on solkia ja nyörejä. Molemmat ovat muodikkaita vaihtoehtoja.


3. Paksupohjaiset sandaalit

Näillä sandaaleilla, jotka tunnetaan myös nimellä “flatform”, jaksaa kävellä korkeasta korosta huolimatta. Mukavuuden takaa tasapaksu, koko kengänpohjanmittainen korko. Metallinhohtoiset flatformit ovat muotitietoisen valinta.


4. Tohvelit

Ei ihan aamutossut kuitenkaan, mutta melkein! Malliltaanhan nämä kengät ovat lähes samanlaiset kuin pehmeät aamutohvelisi, mutta materiaalina toimii perinteisempi jalkinemateriaali kuten nahka tai mokka.


5. Mule-sandaalit

Mule-sandaalit ovat malliltaan kengät, joissa ei ole ollenkaan takaosaa. Tällaiset kengät on siis superhelppo sujauttaa jalkaan! Korko voi olla ohut tai paksu, kengänkärki suljettu tai avoin. Ensi kesänä kaikki mulesit ovat muodissa!


6. Hapsulliset kengät

Kuten hapsulliset vaatteet, hapsulliset kengätkin lukeutuvat trendikkäimpien kenkien joukkoon kesällä 2016. Hapsut huutavat 70-lukua ja 70-luvun muoti onkin ollut vahvana jo aina viime vuodesta lähtien. Sen voittokululle ei näy loppua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt