2000-luvun alun ”hyvä huono” maku palaa!

Julkaistu:

muoti
Muotiraamattu Vogue julistaa, että verkkopaidat, katukelpoiset jumppapuvut ja muut 2000-luvun alun merkit ovat jälleen tulossa muotiin.
Yläponnaria, napapaitoja, rokkityylisiä verkkopaitoja, matalavyötäröisiä bootcut-farkkuja, isoja Vuittonin logoja… Muotilehti Vogue on jo pariin otteeseen ehtinyt todeta, että kyllä: millenniumin jälkeinen muoti on täällä taas.Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kuin todisteeksi Kim Kardashian latasi Instagram-tililleen viime viikonloppuna nostalgiakuvan itsestään Paris Hiltonin kanssa. Siinä molempien käsissä roikkuvat metallinhohtoiset bling-bling-Vuittonit, ja Kim on jopa pukeutunut Vuittonin monokiniin, jonka raosta loistaa napakoru.

Vogue on todistellut 2000-luvun paluuta vertailemalla takavuosien tähtien ja tämän vuoden vaatemallistojen kuvia. Esimerkiksi Gwen Stefani tuohon aikaan paitansa päällä kolmiolappubikinejä, ja nyt täsmälleen sama tyyli näkyy amerikkalaissuunnittelija Rosie Assoulinin kevään mallistossa.


Yhtä lailla tämän vuoden muodissa näkyy 2000-luvun alussa Vuittonin lanseeraamia minilaukkuja, Juicy Couturen tai Adidaksen tyyliin julkisilla paikoilla käytettäviä verkka-asuja sekä Avril Lavignen vuosia sitten innoittamia rokkiverkkopaitoja.

Myös teini-idolien päässä takavuosina näkynyt rekkamiehen lippis yhdistyy nyt tyylikkäästi nahkatakkiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt