Osuuko huippusuunnittelija oikeaan: Ovatko tässä Linnan juhlien iltapukutrendit?

rac

Julkaistu:

Linnan juhlat
Laahuksia, näyttäviä koruja ja kimallusta? Vai jotain aivan muuta? Muotisuunnittelija Katri Niskanen ennustaa Linnan juhlien trendit.
Muotisuunnittelija Katri Niskanen oli Radio Rockin Korporaatio-ohjelman vieraana. Katri perusti oman merkkinsä vuona 2010 ja viime vuoden lokakuussa hänet palkittiin Elle Fashion Award -juhlassa Vuoden vaatesuunnittelijana. Katri voitti myös 2009 ensimmäisen Muodin huipulle -ohjelman.


Katri Niskanen on jo veteraani Linnan juhlien iltapukujen suunnittelijana. Viime vuonna Katri teki Linnan juhliin kuusi pukua. Aikaisemmin hän kohautti tekemällä 2011 juhliin Teija Vesterbackan Angry Birds -puvun.


Nyt Katri ennustaa, että tänä vuonna juhlissa nähdään paljon kirkkaita värejä, korkeita kauluksia, pitkiä hihoja ja paljaita selkiä. Katrin mukaan selän paljastaminen eri tavalla rohkeaa kuin rintavarustuksen paljastaminen.

– Selkä on oikein sensuelli, Katri sanoo.

Katrin ja hänen miehensä, Egotrippi-yhtyeen kitaristin Niklas Variston esikoispoika syntyi heinäkuussa. Katri suunnitteli tänä vuonna naisten rintasyövän vastaisen kampanjan vaatemalliston sekä Roosa nauhan.Jos kuva ei näy, voi käydä katsomassa sen täällä.

Katrin yrittäjänä näyttämä sisukkuus kulkee suvussa. Hänen siskonsa, hiihtäjä Kerttu Niskanen, voitti Sotshin talviolympialaisissa parisprintin hopeaa ja hänen veljensä, myös hiihtäjä, Iivo Niskanen parisprintin kultamitalin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt