Beatrice valitsi omannäköisensä hääpuvun Monacon häihin – katso kuva!

Julkaistu:

Ruhtinassuvun häät
Pierre Casiraghi ja Beatrice Borromeo saivat lauantaina toisensa Monacossa. Morsian Beatrice teki kuninkaallisista häistä poikkeavan valinnan hääpuvukseen.
Beatrice Borromeon, 29, hääpuku varasti show’n siviillivihkimisessä, jota pariskunnan lähipiiri oli todistamssa lauantaina Monacossa. Sulhanen Pierre Casiraghi, 27, noudatti puvussaan perinteisempää linjaa.

Muotitalo Valentino julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään yhteiskuvan tuoreesta avioparista, jossa he seisovat palatsin parvekkeellla katselleen toisiaan rakastuneina silmiin.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Valentino kertoi julkaisussaan 29-vuotiaan morsiamen kantaneen vihkiseremoniassa vaaleanpinkinväristä hääpukua kultaisella silkkisifongilla. Beatrice oli myös hääpuvussaan uskollinen yksinkertaisen elegantille tyyliilleen.

Morsiamen hääkimppu sointui sävy sävyyn puvun kanssa. Valentinon haute couture -hääpuvun olivat suunnitelleet Maria Grazia Chiuri ja Pierpaolo Piccioli.

Ei ole ihme, että Beatrice valitsi hääpukunsa Valentinolta. Italialaisella aatelissuku Borromeolla on läheiset suhteet tunnettuun italialaiseen muotitaloon. Myös Ruotsin prinsessa Madeleine ja Hollanin nykyinen kuningatar Máxima ovat luottaneet hääpuvuissaan Valentinoon.

Pierren ja Beatrice siviilivihkimistä olivat Monacossa isännöimässä sulhasen eno ruhtinas Albert ja Pierren äiti prinsessa Caroline.

Veljensä häitä olivat todistamassa myös charlottexcasiraghi-nimisen Instagram-tilin julkaiseman kuvan mukaan Charlotte Casiraghi, 28, puolisonsa Gad Elmalehin, 44, kanssa.

Charlotte oli valmistautunut siviilivihkimisen jälkeen pidettäviin puutarhajuhliin rentoihin ja leppoisiin kiilakorkokenkiin.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuoreen avioparin isommat kirkolliset häät järjestetään lauantaina 1.8. Italiassa Borromeo Islandilla, joka kuuluu suvun omistukseen.

Oletettavasti Beatrice valitsee myös heidän toiseen vihkimistilaisuuteensa Valentinon hääpuvun.

Lähteet: People ja Hello Magazine

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt