Serena Williamsin Wimbledon-voitto jäi rehottavien kulmakarvojen varjoon: ”Vihaajat, te voititte”

Julkaistu:

Kulmakarvat
Ulkonäkö näyttää määrittävän naisia edelleen enemmän kuin muut ominaisuudet tai saavutukset.
Juuri maailman arvostetuimman tennisturnauksen Wimbledonin voittanut tennistähti Serena Williams on jälleen uusi todiste siitä, että naisurheilussa suoritusta enemmän huomiota herättää liian usein urheilijan ulkonäkö.

Daily Mail uutisoi twiiteistä, joita Williams sai osakseen turnauksen aikana. Monissa twiiteistä mainittiin, että Serena kyllä pelaa loistavasti, mutta että naisen pitäisi tehdä jotakin pöheikkömäisille ja epäsiisteille kulmakarvoilleen.Jos twiitti ei näy, katso se täältä.Jos twiitti ei näy, katso se täältä.Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Williamsin kulmakarvat näyttivät turnauksen aikana tältä:Jos kuva ei näy, katso se täältä.


Twiiteissä Williamsin kulmakarvoja nimitettiin muun muassa toukiksi. Williamsin sanottiin näyttävän paksujen kulmakarvojensa ja lihaksikkaan vartalonsa takia mieheltä.

Jopa Harry Potter -kirjasarjan luoja J.K. Rowling yhtyi keskusteluun. Hän kuitenkin näpäytti mollaajia twiitillään, johon oli liitetty upeat kuvat Williamsista punaisessa, vartalonmyötäisessä mekossa. Rowling kirjoitti sarkastiseen sävyyn, että kyllä, hänenkin miehensä näyttää mekossa täsmälleen Serenalta.Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Serena Williams julkaisi vain pari päivää mollaavien twiittien jälkeen Instagram-tilillään videon, jossa hän on kauneushoitolassa siistimässä kulmansa.

Williams kirjoitti postauksen saatesanoiksi, että muotoilee viimein kulmakarvansa.

– Vihaajat, rakastan teitä! Pidän kulmakarvoistani luonnollisina, mutta tällä kertaa te voititte, Williams kirjoittaa.Jos video ei näy, katso se täältä.

Kauneushoitolakäynnin lopputuloksen Williams paljasti kuvassa, jossa hän nauttii aurinkoisesta päivästä Ruotsissa.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Ovatko sinun kykysi tai taitosi jääneet koskaan ulkonäkösi varjoon? Kerro kommenttiosiossa, millainen tilanne oli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt