Nämä ysäritrendit ovat tämän kesän hittejä – uskallatko kokeilla jälleen?

Julkaistu:

kesähitit
Luulitko, että sininen luomiväri tai nude huulipuna kuuluivat menneisyyteen? Toisin kävi.
Moni kauneustrendi unohtuu kiitollisesti historiaan. Toisinaan moni sellainen villitys, jonka soisi jäävän ikuisesti menneisyyteen, tekee kuitenkin näyttävän paluun.

Uusvanhaa trendiä ei kannata teilata suorilta käsin, sillä pienen päivityksen avulla ensin kylmiä väristyksiä aiheuttava trendi voi näyttää lopulta yllättävän hyvältä. Good Housekeeping listasi trendit, jotka ovat tänä kesänä jälleen kovassa huudossa.

1. Nude huulipuna. Kaikki, siis ihan kaikki, värjäsivät huulensa ihonvärisiksi 90-luvun lopulla. Soittaako Lumenen huulipunasävy 154 mitään kelloja? Nyt trendikkäät nudet ovat aikuistunut versio ysärisisaristaan. Valitse väri, joka on läpikuultava tai aavistuksen kiiltävä, jotta hymy pysyy naisellisena ja luonnollisena.

2. Kukat hiuksissa. Kultaisella ysärillä tukkaan kiinnitettiin useimmiten päivänkakkaroita muistuttavia irtokukkasia. Tänä kesänä kuuminta ovat erilaisissa neon- ja pastellisävyissä hehkuvat ruusut ja muut värikkäät kukinnot. Sinne tänne sommittelun sijaan kukat tulevat usein kätevissä pannoissa, jotka on helppo asetella joko auki hulmuavaan tukkaan tai kampauksen kruunuksi. Jos panta on näyttävä, pidä meikki hillittynä.


3. Metallinhohtoinen luomiväri. Spaissareiden aikaan hohtavaa luomiväriä levitettiin reteästi kulmakarvoihin saakka. Nyt metalliväreillä tehdään paksuja rajauksia tai levitetään yhtä väriä liikkuvalle luomelle. Jos hakusessa on erityisen kesäinen meikki, valitse lämpimän kullanhohtoinen sävy ja jätä silmänrajaus pois.

4. Näkyvä juurikasvu. Grunge-kaudella Courtney Loven ja Kate Mossin kaltaiset julkkikset esittelivät rohkeasti hiusten juurikasvuaan. Trendi painui maan alle liki 20 vuodeksi, mutta on taas täällä. Nyt hillitty juurikasvu näyttää erityisen hyvältä sileäksi föönatun, naisellisena mutta rentona hulmuavan tukan kaverina. Pidä kuitenkin huoli, ettet venytä värjäysajan varausta loputtomiin.


5. Kaulanauhat. Ihonmyötäiset, venyvät, muoviset kaulakorut olivat liimaantuneet jokaisen iholle toistakymmentä vuotta sitten. Nyt kaulanauhat ovat jälleen trendikkäitä, mutta tällä kertaa astetta tyylikkäämmässä versiossa. Leveät, samettiset kaulanauhat, joissa on mukana esimerkiksi strassikoristeita, sopivat hienompaankin juhlaan asusteeksi.

6. Ranskalainen manikyyri. Jos kävit hoidattamassa kynsiä 90-luvulla, on hyvin todennäköistä, että sait sormiesi kärkiin valkoiset puolikuut ainakin kerran vuosikymmenen aikana. Nyt kynsienkoristelutrendi on jyllännyt vahvana jo muutaman vuoden, ja tänä kesänä myös klassinen ranskalainen manikyyri on päivitetty 2010-luvulle. Kokeile vaikkapa helmiäislakkaa koko kynnelle ja räväkällä glitter-lakalla tehtyjä kärkiä.


7. Marjahuulet. Tummanvioletit huulet olivat, jos mahdollista, vielä enemmän ysäriklassikko kuin nudehymy. Nyt, kun grungetyyli on jälleen in, myös liilat huulet ovat jälleen täällä. Yhdistä violetti väri harmaansävyiseen, sumuiseen silmämeikkiin sensuellin lopputuloksen luomiseksi.


8. Sininen luomiväri. Pastellinsiniset pandasilmät ovat iskostuneet lähtemättömästi lähes jokaisen 90-luvulla nuoruutensa eläneen verkkokalvoille. Jos yhden trendin ajatteli jäävän ikuisesti historiaan, se olisi varmasti tämä. Toisin kävi. Nyt sininen näyttää yllättävän hyvältä varsinkin päivettynyttä ihoa vasten, kun värin valitsee syvässä merensinisessä tai kirkkaassa neonsävyssä.


9. Pinkki tukka. Gwen Stefani ja lukuisat muut julkkikset näyttivät mallia pinkistä pehkosta jo aikaa sitten. 90-luvulla kaikkein kuumin sävy oli räikeä pinkki, kun taas nykyisin trenditietoinen valitsee tukkaansa hempeän pastellisävyn. Hillittyyn meikkiin yhdistettynä pastellitukka näyttää hyvinkin aikuismaiselta ja naiselliselta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt